Rodokmen
Vložil(a): Cherrynka,8. 5. 2018 13.56
Ahoj, zajímají vás rodokmeny? Mě by to jinak nenapadlo, než jsem objevila hodně staré fotky, nejsraší z roku 1887.... dokonce jsem zjistila, že někdo odjel do Ameriky... tak mě tak napadlo, že si nechám vyhotovit rodokmen. Máte ho některá, že by jste poradily jak nejlépe na to a kolik asi stojí?? Děkuji
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 10. 5. 2018, 21.10
můj bratr si ho dělá sám a je na to šikovný, ale je to težké, už jen třeba přečíst švabach
Žofinka, 9. 5. 2018, 16.40
Je to zajímavé, ale nemáme ho
Fuga, 9. 5. 2018, 12.48
u nás se tomu věnuje můj strýc, je to jeho koníček, takže mám vystaráno a máme to zatím až do 17. století
Petra Schoberová, 9. 5. 2018, 8.53
Já to raději nechci vědět .. ..
Petra Schoberová, 10. 5. 2018, 13.19
Zajímavé to je to jo
Eliška Kozlova, 9. 5. 2018, 1.32
To je zajímavé, přes ten myheritage by to mohlo jít dobře, tak až se jednou budu nudit teď jsem zakládala fotky dětí a docela fuska odhadnout kdy to bylo focene dokonce na dvou fotkach jsem si nebyla jistá jestli to je Nikolka nebo Jirik Ale když koukám na staré fotky docela me zarazilo jak strašně jsem podobná mojí prababicce.
patricia077, 9. 5. 2018, 10.37
Já tyle stránky vůbec neznám, jsem hrozný neznalec ..každopádně o svých předcích něco vím a tuším, když ještě žila babička a prababička hrozně hezky vyprávěly i co bylo před válkou
LucieS, 9. 5. 2018, 14.36
Jestli tě to zajímá, tak tě ten myheritage fakt chytne. Já tam brouzdala furt. Pořád jsem objevovala nové a nové linie a pak jsem se mohla dívat, jak ti předkové a jejich příbuzní, kam vlastně došli, co dělali atd.