Sebevědomí
Vložil(a): Jarka mmm,10. 10. 2016 22.10
Zdravím,jak jste na tom se sebevědomím? Já teda dost hrozně...Po tom,co jsem se vymanila z vlivu rodičů je to o dost lepší,ale pořád to není dobrý. Mívám ho už v pohodě,ale stačí nějaká blbost,blbá poznámka a mám ho zase na nule...Už fakt nevím,co s tím...Mám jinak skvělou rodinu,životem zatím proplouvam lehce,ale i tak je to sebevědomí malé. Deset lidí mě pochvali,jeden má výhrady a hned mě to srazí. Je to příliš autoritativní výchovou,mamka je pyšná,že mě vychovali asketicky...Co s tím? Překonala jste to některá?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Monika8989, 24. 3. 2024, 22.11
Dobrý den, chápu, jak se cítíte. Sebevědomí může být složitá věc, kterou ovlivňuje i prostředí, ve kterém jsme vyrůstali, a zkušeností, které jsme zažili. Mám pocit, že i já jsem se musela vyrovnat s podobnými pocity. I když jsem se nedávno objednala na labioplastiku tady https://www.labioplastika-praha.cz/, tak jsem si uvědomila, že sebevědomí je o tom, jak se cítím celkově.
Mygara, 2. 9. 2017, 7.57
já byla i tak trochu vychovaná, že se mám držet při zemi a samo mi to zůstalo, někdy si říkám hlavně u oblečení, tohle bych chtěla, ale představa pohledů na mě mě hned zbzdí a jsem stále konzerva, takže asi tak
Fuga, 12. 1. 2017, 14.36
já mám sebevědomí nízké, ale je to asi tím, že rodiče nejsou taky nijak zvlášť protřelí. a to asi nepřekonám nikdy
Rulficka48, 31. 10. 2016, 11.24
Chce se to umět i dobře motivovat
Kamila Pecharová, 11. 10. 2016, 22.54
Vždy jsem měla nízké sebevědomí. Na základní škole jsem byla šikanovaná a od té doby se to se mnou táhne.. Hodně mi sebevědomí zvýšil manžel, ale už teď mám stres z toho jak půjdu za dva roky do práce a budu muset se nějak "zapsat"..
Katka, 12. 10. 2016, 13.30
Já myslela, že děti poslední zbytky sebevědomí zabijou tím, že si většina matek myslí, že nejsou dost dobré
Katka, 12. 10. 2016, 13.28
Mám podobné životní zkušenosti a abych nemusela podstupovat potupné pohovory, tak jsem doma v domácnosti.
To věřím,ten kolektiv dělá hodně . Mě práce naopak pomohla. Ale nezapomenu na první poradu,kdy jsem mluvila asi pred 15cti lidmi a uši mi zrudly na uhel . Kolegyně šla pod stůl...ale ostatní mě podrželi . Nejhorší bylo mluvit vážně,když se všichni culili . Od té doby jsem na porady nosila rozpuštěné vlasy .
Pracovala jsem v obchodě. Vedoucí na mě řval, že nic neumím co jsem celou dobu dělala,..... Jeho manželka to samý. No a holky to bylo skoro nastejno. Dělala jsem i jejich práci. No a když jsem odešla na nemocenskou, tak jsem se dozvídala věci. No a jeste jsme dělali ve třech.
Pracovala jsem v obchodě. Vedoucí na mě řval, že nic neumím co jsem celou dobu dělala,..... Jeho manželka to samý. No a holky to bylo skoro nastejno. Dělala jsem i jejich práci. No a když jsem odešla na nemocenskou, tak jsem se dozvídala věci. No a jeste jsme dělali ve třech.