Špatný vliv na dítě
Vložil(a): Popleta, 26. 9. 2019 6.50
Jak řešit situaci, když má teta špatný vliv na dítě? Teta se neumí chovat ani k vlastní matce (je na ní drzá, sprostá, nadává jí a dělá si co chce - přitom stále bydlí u matky). Dítě u těchto situací občas bývá, když je na víkend u matky. Brácha už je bezradný, těžko může matce nařídit, aby se se sestrou nestýkala, že se pak malý chová nevychovaně a musí na něj zvyšovat hlas. :-(
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
WeruskaSK, 10. 11. 2019, 13.13
vysvetlit alebo nechodit ku babke. tak ci tak ho neochranis pred zlym vplyvom, aj v skole a skolke budu negativne priklady a tie potom najviac putaju a pritahuju
Mygara, 8. 10. 2019, 12.53
Tady je opravdu každá rada drahá možná se zkusit s tetou nějak domluvit
Fuga, 4. 10. 2019, 19.59
Zamezit leda styku přes sociálku nebo povinnost stýkat se jinde
S tím nikdo nic nezmůže. Každý je nějaký a každý má jinou povahu Znám to, protože já jsem cholerik všechno mě hned vytočí a nadávám jak dlaždič. Vadí mi to, ale já to neovlivním, řeknu si, že příště to udělám v klidu, jenže když na to dojde a nco i nejde hned, vyjmenuju snad všechny sprostý slova. Ségra je zase úplnej flegmouš a kvůli mé povaze mě nemusí a dává to najevo :D jenže co s tím má kdo udělat? Pokud má člověk danou povahu, nikdy se nezmění 100%
Katka Alex, 28. 9. 2019, 10.19
Příbuzenstvo si člověk nevybere. Holt je třeba klukovi vysvětlovat, že takhle, jak to vidí u tety, je to špatně a že on je přece hodnější, šikovnější, vyspělejší... Je třeba, aby oba rodiče stanovili dítěti hranice stejně, aby si ani k jednomu nedovoloval.
Ketris, 27. 9. 2019, 10.27
Je to tezky poradila bych se asi s odbornikem..