String tanga pro dceru
Vložil(a): LindaJ,12. 9. 2019 16.29
Ahoj, zajímal by mě názor ostatních na jednu věc týkající se mé dcery (13 let). Dcera je v pubertě a k ní samozřejmě patří všehny možné výstřelky ;) . Už asi před rokem začala nosit tanga/brazilky, teď nenosí nic jiného. Já v tom problém nevidím, tanga také nosím. Obě však nosíme klasická tanga, tedy široká, bavlněná. Teď si však dcera usmyslela, že bude nosit tanga G-string, jen ta teňoučká sňůrková a z elastického materiálu. Mně se to moc nezdá, nepřijde mi to typ na celodenní nošení. Tenká šňůrka, umělý materiál, myslím, že je to jako dělané na infekce, zdravotní problémy, atd. Navíc ve škole jsou její spolužaci poděsové, když jí spodní prádlo kouká, tak jí za ní tahají (už jsme párkrát řešili i roztrhnutá tanga). Takže představa, jak je celý den ve škole, a pak i odpoledne na kroužcích v tomto prádle, se mi vůbec nelíbí. Možná ale jen přeháním. Co byste dělali vy?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
lucie25987, 18. 3. 2023, 22.21
Rozhodně není dobré jí něco zakazovat. je ve věku, kdy zkouší nové věci a hlavně se chce líbit. Pokud to snese, můžeš jí říct svůj názor a doufat, že si na to přijde sama, že jsou mnohem lepší klasické kalhotky. I ty jsou pěkné, když si vybere kvalitní. Mně sedí kalhotky z https://www.moda-pradlo.cz/zeny_k159/damske-spodni-pradlo_k30/damske-kalhotky_k33/ . Jinde už si je neobjednávám.
Ahoj, jestli mohu doporučit také nějakou tu stránku na spodní prádlo a tak, tak se určitě mrkněte sem - https://lanotte.cz/pyzama-a-zupany-nocni-kosilky , protože odsud si pořizujeme spodní prádlo jak já, tak i moje dcera a jsme s těmi stránkami opravdu spokojení Tak se mrkněte a dejte pak i třeba vědět.
Ahoj, děkuju za tip. Teď jsem jsi to projela. Mají hezké modely . Dcera už nosí prakticky jenom G-string (malý trojúhelníček vzadu a jen šňůrka), těch moc nemají. Každopádně já si možná některé vyberu, mají moc hezké brazilky . Máte s dcerou zkušenosti i s tangama nebo brazilkama z této stránky?
Iva Pazderova, 13. 10. 2019, 22.45
Hezký večer, proč ne? Myslím, že je to pohodlné spodní prádlo.
Mygara, 16. 9. 2019, 12.57
Možná když jedny vyzkouší tak pochopí že to opravdu není ono
L.janicka.l, 14. 9. 2019, 23.28
snurka zariznuta v zadku patri k jejimu veku, ona sama zjisti jak je to nepohodlne na cely den, a treba na telocvik ji to bude vadit, nebo az ji udelaji ten zarez, ono prouzek latky a provazek je rozdil
L.janicka.l, 16. 9. 2019, 20.09
Uz je to davno co jsem nosila obycejny ale i to zariznuti mi stacilo. Ten provazek bych fakt nechtela