Vánoce

zobrazeno 1500×

Vložil(a): slunicko, 16. 10. 2016 20.11

Kdy začínáte nakupovat dárky?

Sdílejte:   | 
1

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Minnie, 6. 11. 2021, 16.42

Průběžně celoročně. Jednou jsem koupila dárek na další Vánoce 27.12. ale nejvíc od září. V prosinci už je všude kupa lidí. To už dokupuju jen drobnosti v Pepcu a Kiku

Eliiika85, 30. 10. 2019, 21.50

Voňavé dárečky dávám každoročně a ani letošní vánoce nebudou vyjímkou! Už se těším, až budu vybírat. A taky teda budu nakupovat na Notino. Tam je jistota toho, že vše seženu a navíc za super cenu.

Soniiiciii, 3. 10. 2019, 17.20

No, to je jasny, kdo by je nemiloval Ty už uvažuješ nad koupí dárků?

Soniiiciii, 31. 7. 2019, 20.25

Holky, jak to, že ty ceny na Notinu jsou tam skvělé?

Misacek, 5. 4. 2019, 8.14

Holky, jaké voňavky jste si koupily poslední dobou? já teď pátrám, co si kupit za svěží vůni na jaro

Alexx, 3. 3. 2019, 21.13

Jinak holky, ještě mi tak řejněte, jaké vůně máte nejraději. Myslím tím vůne do práce, čili na celodenní výdrž. Já mám ráda svěží, ale sem tam si dám i nějakou těžší. Jaké voní vám?

NikolaEkrtova, 18. 1. 2018, 12.46

čau, já od manžela dostala členství do www.zone4you.cz - nejdřív jsem se málem urazila, ž jako poukaz do fitka, ale pak mě tam o svátcích vzal a teda musela jsem se mu omluvit, že jsem byla protivná, je to tam super, je tam wellness, solárko spousta lekcí, posilka... Teď vždycky po práci nebo ráno před letím cvičit, nebo se nahřát do sauny ale mám teda fofry kvůli škoce, abych stihla vyzvednout malou. Ale říkala jsem si, že mi to měl dát už loni, když jsem byla ještě na mateřské, člověk si tam uplně odpočine a uklidní, dostane se mezi lidi a přejdou ho depky z toho že je už dva roky zavřenej doma.. Fakt super!

NikolaEkrtova, 19. 12. 2017, 12.27

A co pro manžela, máte už něco??

Jana22, 19. 12. 2017, 13.22

Manželovi jsem letos koupila nový telefon, hrozně si přál Honor 9 má hodně dobré recenze,tak jsem zvědavá jak bude překvapenej,jelikož o tom neví

NikolaEkrtova, 11. 12. 2017, 9.39

čau lidi, naše babi je akčňačka a letos chce permici na cvičení (ano, vážně!)..Teď se zbláznila do jógy a taky ji začaly bolet záda, tak by chtěla na nějaké cvičení na záda… Tak jsem hledala a dám jí kartu do zone4you, v Brně, je tam u toho i wellness, tak to se jí bude určitě líbit

TelkaN, 4. 12. 2017, 9.43

Letos jsem začala vcelku s předstihem, jen nevím co pro babičku. Nemáte nějakou radu, doporučení? Jako chtěla bych asi něco do kuchyně, hodně peče, vaří, prostě kuchtí

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů