Zítra mám naše dcerka narozeniny, tatínek jí napsal báseň :)
Vložil(a): vendy.z,23. 12. 2016 13.16
Manžel mě dnes dojal :) Kopíruji: Markétka bude mít zítra narozeniny, podělím se s vámi o básničku, kterou jsem jí složil, když byla ještě batole. Všechno nejlepší Marketinko :-) Kde je ostrůvek světa, údolíčko, kde láska s krásou přebývá? Kde zahrádka nádherná stinná a tichá, odkud se vánek ozývá? Kde kytičky kvetou a zvířátka spí? Kde je plot tolik pevný a vysoký, že okolní svět už nic neznamená, kde čerpá sílu duše unavená? Kam vesmír chodí si pro radost svou? Kde opustíš každou svou myšlenku zlou? Kde andělé rádi se proletují, kde sluníčko vstává a měsíček spí? Kdo to ví? Já to vím! Kde je lodička plující po klidném moři, které se k ránu bouřívá? Kde ohýnky modravé od rána hoří, cupitání se ozývá? Odkud šeptání pošimrá ospalcům uši, andělský hlásek zazpívá? Odkud v noci zas pláč o pomoc prosí, a tma se pohybem rozhýbá? Kdo to ví? Já to vím! Je to tam kde je Markétko postýlka Tvá, tam si přítomnost s věčností polibek dá, Tam za plotem v zahrádce srdíčko tluče, tělíčko, hlavička, nožky a ruce pojí se v nejhezčí vesmíru část, kde duše má očima může se pást, tam v postýlce nejdražší poklad můj leží, a mysl má dokáže chápat jen stěží, že zrovna mě Pán Bůh dal Markétko tebe, smysle můj života seslaný z nebe. Píšete také někdo básničky pro děti? Pochlubte se :)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 2. 1. 2018, 9.02
to je úžasné a ještě k tomu složil hudbu
Mygara, 7. 4. 2017, 9.37
tedy, to bych nesvedla já, natož můj manžel, je to moc krásné .-) a dojemné
k.o.r.i.n.e.k, 27. 12. 2016, 23.36
Bříško plné hovínek mě tedy hrozně rozesmálo
k.o.r.i.n.e.k, 5. 1. 2017, 23.02
Tak má pravdu otec se synem musí mít svoje tajemství
Fuga, 25. 12. 2016, 19.55
to bych nesvedla já, natož manžel
rodinka, 24. 12. 2016, 23.29
To je nadherne mate sikovneho manzela