Černý bez
Vložil(a): Adrianita, 4. 6. 2019 13.14
Bez teď kvete všude, kam se podíváš. :) Sbíráte? Jak zpracováváte? Sušíte, děláte sirupy nebo nějak jinak? A jak potom používáte? Na domácí limonády, v zimě na čaj nebo při nachlazení?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
WeruskaSK, 10. 11. 2019, 11.45
pila som raz u jednej bylinkarky caj z kvetu v kombinacii s matou, bol genialny
WeruskaSK, 9. 11. 2019, 22.25
robili sme v detstve sirup a o tych ciernych gulkach nam nasi povedali ze su jedovate. az teraz mi jedna bylinkarka povedala ze sa z nich robi caj a dzem, tak som skoro odpadla
WeruskaSK, 10. 11. 2019, 11.44
iba cerstve? ci co znamena ze cerstve?
WeruskaSK, 10. 11. 2019, 12.33
a teda vysusene ak sa zaleju vriacou vodou na caj - to je dostatocne spracovanie za tepla?
Fuga, 13. 6. 2019, 13.48
Letos jsem nestihla bohužel vůbec nic ale jinak hlavně sušim a občas dělám i sirup
Žofinka, 10. 6. 2019, 10.05
Jen suším na čaj, ale sirup je výborný
Ketris, 9. 6. 2019, 8.14
Delam kazdy rok sirup
Lenourecek, 7. 6. 2019, 20.43
Dělám sirup., máme ho moc rádi