Jablečná přesnídávka
Vložil(a): Leňulka,5. 10. 2017 11.29
Holky kdo děláte jablečnou přesnídávku, nikdy jsem jí nedělala a nikde jsem se nedočetla jestli ty jablka před povařením loupat. Všude píšou jen vypeckovat a nakrájet tak nevím. Děkuji za radu
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Marusk, 28. 2. 2018, 19.58
Oloupala bych. Bude to pak takove celkove jemnejsi.
Marusk, 22. 10. 2017, 12.02
Radsi bych oloupala. Budou lip chutnat. Anebo pokud je slupka pekna, tak nechat, ale pak rozmixovat.
Žofinka, 7. 10. 2017, 17.40
já je loupu, ty šlupky by tam nebyly nic moc
Mygara, 7. 10. 2017, 7.06
já je tedy loupu....
k.o.r.i.n.e.k, 8. 10. 2017, 23.31
Mě by tedy nenapadlo pasírovat přesnídávku
Fuga, 6. 10. 2017, 9.13
já je tedy loupu, ty šlupky by tam nebyly dobré