Jídelníček do práce
Vložil(a): Gustawka,31. 3. 2022 11.23
Zdravím, Zajimalo by mě,jak se stravujete v práci? Dodrzujete nějaký jídelníček?nosite si krabičky?chodite na obědy?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
esternovakova1970, 2. 11. 2023, 17.26
Určitě bych se být vámi podívala ještě na https://mlsnyhrnec.cz/litinova-panev-vse-co-byste-meli-vedet-nez-si-ji-poridite/ a zjistila si jestli náhodou jste si nezapomněli domů pořídit i nějakou tu litinovou pánev. Proto na ní pak uvaříte ale vopravdu všechno. Já tomu dříve nevěřila a to byla teda šeredná chyba.
martina.ratir, 20. 7. 2022, 18.36
Dobrý den, já jsem nedávno narazila na tuhle stránku https://www.vasrecept.cz/ a začala jsem dělat recepty podle toho. Nemusím přemýšlet co vařit a najdu tam co potřebuju za recepty
Janako, 4. 4. 2022, 0.12
Zatím jsem doma, ale brzy se budu vracet a počítám, že na obědy budu chodit do jídelny. S sebou si budu nosit na svačinu nakrájené ovoce.
Pracuji brigádně v supermarketu a tam pauza záleží na počtu lidí v obchodě. Někdy to vyjde ve 12, někdy ve 13:30. Mám nepravidelnou pracovní dobu, hlavně podle dětí. Všední dny 3 hodiny dopoledne, to tam nejím. Víkendy někdy 8čky, někdy 12tky. Když 12tka, tak mám pauzy 2. Kupuju si jídlo tam, někdy hotovou polévku co prodáváme na ohřátí, někdy zeleninový salát, někdy bagetu. Plus ovoce, koláček a tak. V květnu nastoupím do práce na HPP a tam je kantýna s velkým výběrem jak teplých jídel, tak studené saláty s pečivem a tak. Manžel tam také pracuje, občas si tam zajde, někdy si bere z domu.
patricia077, 2. 4. 2022, 14.29
Supermarkety tj náročné já bych tuhle práci dělat nemohla;-( ale to druhé zní lépe hlavně ta kantýna ??
patricia077, 3. 4. 2022, 15.05
No to máš pravdu já nakupování nemusím chodím jen občas z donucení ?ale lidi tahají furt plné koše ?
Nosím si krabičky z domova. Manžel jí v práci, děti ve školce. Připravím si většinou nějakou rychlovku - kuřecí s mraženou zeleninou na pánvi, smíchám s rýží nebo těstovinama.. Zdravá rychlovka. Někdy si udělám jen salát s balkánským sýrem, kuřecím, lososem.. Na sváču jogurt nebo nějakou proteinovou tyčinku, ovoce..
Většinou si nosím krabičky s obědem z domova. Pokud nestíhám večer vařit, tak někam zajdu. Než nám udělali malou jídelnu, tak jsme doslova jedli pomalu na klávesnici a nic moc - oběd jsem si nevychutnala, pauza na oběd téměř nula.. V průběhu dne si dávám ještě svačiny - jogurt, ovoce nebo sušenka, na co je zrovna chuť
patricia077, 31. 3. 2022, 19.48
Chodím někdy na obědy a někdy mam z domu a někdy oběd ani nestihnu
patricia077, 31. 3. 2022, 19.48
Tj výhoda co ?
patricia077, 1. 4. 2022, 0.23
To jsem si právě myslela ?