lilek

zobrazeno1490×

Vložil(a):patricia077,29. 3. 2017 13.19

Mamči, mám v lednici už pár dní lilek a nevím, co s ním, myslela jsem zapéct s masem, ale to asi není zrovna nejzdravější..máte nějaký nápad? Děláte nějakou dobrotu? Napadlo mne zeleninové ragú nebo tak něco, ale já jsem kuchařka na baterky, tak si nechám poradit :-)...

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Witchie, 18. 8. 2019, 12.24

Mně chutná moc moc s mletým masem

patricia077

patricia077, 18. 8. 2019, 16.27

já si od té doby zamilovala grilovaný hlavně venku na grilu

Witchie, 18. 8. 2019, 22.50

Jojo, grilovaný je taky parádní, úplně jsem na něj dostala chuť

Žofinka

Žofinka, 6. 9. 2017, 8.40

já ho dělám nejraději zapečený a i varianta s mletým masem je fajn, ono záleží jestli si maso pomelete sama nebo koupíte směsku s 10% tuku a výše .-)

patricia077

patricia077, 6. 9. 2017, 11.01

jasný .-)

Lisaca, 20. 5. 2017, 0.13

Navazuji na tip od Darzanky - variant pečeného lilku je spousta. Stačí ho rozkrojit, trochu vydlabat, smíchat třeba se sušenými rajčaty, lučinou a vajíčkem, posypat nivou a zapéct. Tak to dělám já a chutná to celé rodině .

patricia077

patricia077, 20. 5. 2017, 11.07

já ho zatím grilovala s oliváčem a taky dobrý

Blankasiro, 31. 3. 2017, 8.46

A co minestrone s lilkem

patricia077

patricia077, 31. 3. 2017, 10.28

Teda to už je ale vyšší dívčí ne

Blankasiro, 31. 3. 2017, 10.42

Neee, ja dělám takovou mojí verzi na másle opecu zeleninku( rajčata fazolky, lilek, cuketu, papriku) posypu bazalkou oreganem přidam česnek a zalyju protlakem a trochou vývaru Povařím, dochutím a přidám trochu smetany a uvařené těstoviny. Taková česká verze

patricia077

patricia077, 31. 3. 2017, 10.43

mňam

Kikinka30, 30. 3. 2017, 17.42

Delam ratatue,mrkev,lilek,brambory,celer,petrzel a nakonec zaliju smetanou a muze byt jeste trocha syra na vrch

patricia077

patricia077, 31. 3. 2017, 10.29

to zní dobře

vendy.z, 30. 3. 2017, 15.00

Grilovaný je výborný - nebo do Ratatouille. nebo i jako řízek.

patricia077

patricia077, 31. 3. 2017, 10.29

Vidíte jako řízek taky nápad pro příště.-)

Lenča Pešková, 30. 3. 2017, 14.29

Jedla jsem hp jednou a asi nebude zrovna muj oblíbený ?

patricia077

patricia077, 30. 3. 2017, 14.38

darzanka, 30. 3. 2017, 10.39

Mám ho ráda i jako plněný. Rozkrojíte podélně napůl a naplníte čímkoli..masem, sýrem..a zapečete. Je to mňamka.

patricia077

patricia077, 30. 3. 2017, 10.57

díky za tip pro příště

Fuga

Fuga, 30. 3. 2017, 9.38

já ho znám jen zapečený a může být klidně bez masa

patricia077

patricia077, 30. 3. 2017, 10.10

Já ho nakonec udělala jako přílohu, ale chlap je nastydlý, takže ani nepoznal chuť...

Kamila Pecharová, 29. 3. 2017, 23.50

Lilek jsem ještě nikdy nekoupila.. Učím děti doma na plastovém lilku, že "to" je lilek, ale sama vlastně nevím jak chutná

patricia077

patricia077, 30. 3. 2017, 10.11

je takový zvláštní, ale já si včera spálila patro, jak jsem ho grilovala a chutnala jejeje

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů