lilek
Vložil(a):patricia077,29. 3. 2017 13.19
Mamči, mám v lednici už pár dní lilek a nevím, co s ním, myslela jsem zapéct s masem, ale to asi není zrovna nejzdravější..máte nějaký nápad? Děláte nějakou dobrotu? Napadlo mne zeleninové ragú nebo tak něco, ale já jsem kuchařka na baterky, tak si nechám poradit :-)...
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
patricia077, 18. 8. 2019, 16.27
já si od té doby zamilovala grilovaný hlavně venku na grilu
Žofinka, 6. 9. 2017, 8.40
já ho dělám nejraději zapečený a i varianta s mletým masem je fajn, ono záleží jestli si maso pomelete sama nebo koupíte směsku s 10% tuku a výše .-)
patricia077, 6. 9. 2017, 11.01
jasný .-)
patricia077, 20. 5. 2017, 11.07
já ho zatím grilovala s oliváčem a taky dobrý
Blankasiro, 31. 3. 2017, 8.46
A co minestrone s lilkem
patricia077, 31. 3. 2017, 10.28
Teda to už je ale vyšší dívčí ne
Blankasiro, 31. 3. 2017, 10.42
Neee, ja dělám takovou mojí verzi na másle opecu zeleninku( rajčata fazolky, lilek, cuketu, papriku) posypu bazalkou oreganem přidam česnek a zalyju protlakem a trochou vývaru Povařím, dochutím a přidám trochu smetany a uvařené těstoviny. Taková česká verze
patricia077, 31. 3. 2017, 10.43
mňam
patricia077, 31. 3. 2017, 10.29
to zní dobře
patricia077, 31. 3. 2017, 10.29
Vidíte jako řízek taky nápad pro příště.-)
Lenča Pešková, 30. 3. 2017, 14.29
Jedla jsem hp jednou a asi nebude zrovna muj oblíbený ?
patricia077, 30. 3. 2017, 14.38
patricia077, 30. 3. 2017, 10.57
díky za tip pro příště
Fuga, 30. 3. 2017, 9.38
já ho znám jen zapečený a může být klidně bez masa
patricia077, 30. 3. 2017, 10.10
Já ho nakonec udělala jako přílohu, ale chlap je nastydlý, takže ani nepoznal chuť...
Kamila Pecharová, 29. 3. 2017, 23.50
Lilek jsem ještě nikdy nekoupila.. Učím děti doma na plastovém lilku, že "to" je lilek, ale sama vlastně nevím jak chutná
patricia077, 30. 3. 2017, 10.11
je takový zvláštní, ale já si včera spálila patro, jak jsem ho grilovala a chutnala jejeje