POMOC - pálivé jídlo
Vložil(a): veru.veru, 24. 8. 2015 17.17
Potřebuji pomoc, omylem se mi do jídla dostala pálivá paprika, celé jídlo pálí jak čert, lze s tím ještě něco udělat? Na netu jsem četla dát tam smetanu, což do leča asi nejde. Nevíte některá? Nebo jsme bez večeře :-)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 7. 2. 2018, 16.42
smetana zjemní, ale v leču si ji nedokážu také představit
Mygara, 5. 2. 2018, 13.59
tak to bych vůbec nevěděla
Fuga, 24. 11. 2016, 9.02
smetana pomůže, ale jen trochu
k.o.r.i.n.e.k, 18. 10. 2016, 12.02
Myslím si, že tomu nepomohlo nic ... já si pamatuji jak jako malá mamka udělala pálivé lečo a jí jí říkala, že pořád foukám, ale ono to furt pálí
Estrela113, 24. 8. 2015, 19.49
Zkusila bych rozdrobit chleba, ale myslím, že tomu nepomůže nic.
Co nastrouhat tam brambor? Vím, že to funguje na přesolené jídlo, tak možná i na pálivé? A pak jsem někde slyšela, že na pálivé jídlo pomůže pokapat citronem. Ale vyzkoušené nemám. My doma pálivé moc neděláme. A nebo tam přidat třeba cuketu? Ta sama o sobě moc chuť nemá, spíš je do sladka, tak že by to zjemnila..