Podpora plodnosti u chlapa

zobrazeno213×

Vložil(a): EdinkovaM,20. 4. 2024 22.53

Zdravím, snažíme se s partnerem o miminko a chtěla bych nějak podpořit plodnost partnera - poradíte jak na to?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Helenka88, 13. 5. 2024, 10.49

Určitě přírodní doplňky, pokud máte udělané i testy, tak doporučuju vyzkoušet Shilajit. Ten je přírodní a zvyšuje plodnost u mužů, dokonce i dokáže vyléčit neplodnost. Tak můžete vyzkoušet.

Hedvikakasa, 27. 5. 2024, 11.04

Já se připíchnu, my máme testy hotové a jsme na tom stejně, problém je u partnera. Mohu vědět o co se jedná, o tomto jsem nikdy neslyšela. Kde to kupujete?

Helenka88, 29. 5. 2024, 11.21

Mrkněte se tady https://kratomworld.cz/blogs/clanky/shilajit-prinosy-uziti, tam máte i napsáno na co přesně je vhodný a co to je. Obejdnávám to také od nich jelikož jejich doplňky jsou opravdu poctivé a skvěle fungují. Měl by je brát 2x denně po určitou dobu. Máte to tam vše uvedeno.

Hedvikakasa, 31. 5. 2024, 11.07

Moc díky za odkaz, dívala jsem se objednala jsem to. Vypadá to dobře, líbí se mi tam i jiné věci, takže jsem objednala i něco pro sebe a je fajn jaké pozitivní recenze tam mají i přímo na ten shilajit.

Blacka, 22. 4. 2024, 2.02

Manželovi byl doporučen doplněk Amarex men complex - jde o čistě přírodní doplněk stravy a fakt jsem otěhotněla rychle.

Hajdovka33, 24. 4. 2024, 1.50

Holky, kde bych o tomto doplňku našla nějaké informace, poradíte? Taky se s manželem o miminko snažíme.

Blacka, 26. 4. 2024, 0.49

Tady máte odkaz na jejich stránky, kde najdete víc informací www.amarex.cz

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů