Aktivní miminko v deloze x po porodu
Vložil(a): Jarka mmm,11. 10. 2016 8.53
Maminky,zajímaly by mě vaše zkušenosti :). Jak moc odpovídala aktivita miminka v bříšku jeho aktivitě po porodu? Dcerka na všech utz víceméně spala,max.se trochu zavrtela,později ani nějak extra nekopala atd. Tedka je mimco na všech utz jak utržené ze řetězu :D,vždy mává vsema ctyrma,pretaci se atd...Az budu pohyby cítit,tak to asi bude něco :D. Měla jste některá akční mimco v deloze a po porodu bylo klidné?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 2. 9. 2017, 7.47
u nás to tak nebylo, akorát povaha dětí se od toho stejně usuzovat nedá, oba byli klidní, ale dcera byla jako maličká hodně urážlivá a syn zlatíčko, pak si to vyměnili
Fuga, 12. 1. 2017, 14.38
já měla oba dva klidné v břiše a první je akční a druhý pohodář. Takže u nás to neplatí
patricia077, 11. 10. 2016, 23.26
Můj syn kopal na ult už ve 12. týdnu, že mají doktorka nemohla ani pořádně udělat vyšetření ..a to mu zůstalo doteď, jsou mu tři měsíce ..
patricia077, 12. 10. 2016, 12.35
jjj náš syn mlátil ručkama nožkama, partner byl nadšený, paní doktorka už méně ..a taky můj chlap furt otravoval, ať nám řekne, co to bude hehe, tak řekla a měla pravdu ..
Jana82, 11. 10. 2016, 23.10
Malá nejvíc na sebe upozorňovala večer, to přímo řádila , taky je to teđ znát, chodí pěkně pozdě v noci spát.