Maliník
Vložil(a): Janna,5. 6. 2017 14.57
Maminky, chtěla bych se vás zeptat, jestli jste některá ke konci těhotenství popíjela maliníkový čaj - v jakém množství, od kdy a zda vám pomohl např. ke zkrácení druhé doby porodní nebo k rychlejšímu zavinování dělohy atd...?? Děkuji za vaše zkušenosti :-)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Šárka Rejsková, 13. 12. 2017, 13.27
Četla jsem od různých zdrojů že maliníkový čaj by se měl popíjet od 36.tt 2x denně cca litr za ten den. A jak už tu psaly dámy předtím, měl by účinkovat na uvolnění svalů - rodidel a zkrátit dobu porodní. Sama to hodlám vyzkoušet, tak uvidíme, jak to dopadne Určitě se tím ale nic nezkazí, když nic jiného, budeme dodržovat pitný režim
NiFee, 20. 6. 2017, 23.04
Ja som ho osobne nepopijala a celý porod som mala rýchli. (cca o 10.00 yačali bolesti a 11.45 bola mala na svete a to som bola prvorodička) No poznam ženy čo ho skušali a teda nepomohlo.
Mygara, 7. 6. 2017, 13.35
pila jsem, ale nestihla dopít a udruhého jsem ani nestihla začít, takže účinek neposoudím
Lenourecek, 7. 6. 2017, 5.59
Pila jsem asi měsíc před porodem 2x denně. Měl by ovolňovat hladké svalstvo. Oba porody jsem měla super, takže za mě věřím, že k tomu také pomohl.
Žofinka, 6. 6. 2017, 22.10
má se pít měsíc před porodem? a účinek? těžko posoudit
Blankasiro, 6. 6. 2017, 21.54
Je to hodně individuální. Pila bych podle instrukcí