Dárek k 50tinám
Vložil(a): Starkova,7. 8. 2022 23.15
Dobrý večer, jaký dárek doporučíte pro mamku - bude mít kulatiny - 50 let. Díky za komentáře a tipy.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Lenuleprusova, 7. 1. 2024, 22.35
Jakou sadu přesně myslíš? babička používá pořád nějaký krémy, séra, to by se hodilo. Děkuji
Lenuleprusova, 1. 1. 2024, 21.29
Mám pro mamku kabelku a kosmetiku co používá. Jinak když nevím, tak to řeším kytičkou nebo poukazem. Něčím sladkým
Fajn tipy na dárky ke kulatinám najdete tady: https://darkoblog.cz/darkotipy/darek-ke-kulatinam/ ... Já jsem vždycky pro zážitky a wellness pobyty, masáže... protože odpočinku není nikdy dost.
Já dělala mamce fotoknihu jejiho života. První fotka jejich domu když ho kdysi po svatbě dědeček koupil, pak svatební foto jejích rodičů, ona od miminka, ve škole... Svatba, já, ségra, vnoučata. Mělo úspěch. Nebo sestřenka dělala tetě 50 obálek a v každé bylo něco. Např. Na obálce napsáno na bolest hlavy a v obálce jeden ibalgin, pro chvíle vášně a v obálce kondom, až budeš naštvaná a v obálce taková ta mini lahvička alkoholu atd, tam šlo hlavně o vtip. Já zas dělala manželovi k 30nám jedlé přání, to se hodí i k padesátinám (na googlu napiš přání z jídla, obrázky, vyjede ti spousta inspiracea vytvoříš to na míru). Pak jsou k sehnání knihy, co se stalo významného v roce jejího narození, případně noviny které vyšly přesně na den narození dotyčného.