Kdy jste po porodu začaly cvičit a co?
Vložil(a):Fany,14. 6. 2015 9.36
Kdy jste po porodu začaly cvičit a co? Já jsem před miminkem chodívala hlavně na spinning, občas běhat a hrávala jsem volejbal. Syn už bude mít 9 měsíců, pořád si říkám, že už začnu něco dělat a pořád jsem se do toho nedala. Kamarádka mě lákala na nějaké trampolíny, ale to asi není moc dobré když ještě kojím, že?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 29. 1. 2018, 8.16
já chodila od 3 měsíců malé plavat a teď různě střídám různé pohybové aktivity
Mygara, 24. 8. 2017, 17.40
po pravdě jsem nezačala cvičit asi nikdy .-) snažila jsem se běhat, ale až po ukončení kojení a jinak jsem se snažila posilovat břicho
Já cvičím břišní pekáč s Hankou Kynychovou na DVD, což je paráda na zpevnění břicha po porodu, tedy po šestinedělí, ale na zhubnutí mi to bohužel nestačí. Takže jsem musela taky udělat změnu jídelníčku a do toho jsem se nechtěla pouštět sama, vyhledala jsem odborníky a spolupracuji s centrem hubneme pro zdraví. Zatím mám 3 kg dole a cítím se skvěle. Budu rozhodně pokračovat dál.
Aliisha, 8. 12. 2016, 21.46
Já začala přesně po 6. měsících od porodu. Cvičila jsem přesně 3. měsíce v kuse každý den a to JILLIAN MICHAELS. Pouštěla jsem si její cvičení na you tube a nabrala jsem nějakou svalovou hmotu a shodila přebytečná kila. Zařadila jsem i více zeleniny a moc jsem nemlsala.
Fuga, 22. 11. 2016, 14.52
já jsem po porodu cvičila cviky na pánevní dno a občas si jdu zaběhat, ale většinou pohyb řeším rychlejší chůzi s kočárkem v přírodě
k.o.r.i.n.e.k, 9. 10. 2016, 20.46
Já pořád čekám až dokojím, syn má rok a půl ale jinak jsem s ním hodně venku a lítám kolem něj
petrao, 4. 9. 2016, 4.53
Po 6 týdnech pilates
Skvělé informace a cviky najdete na http://www.zdravamaminka.cz. Mám s tím skvělé zkušenosti