Padání vlasů po porodu
Vložil(a): BeruskaaK,9. 4. 2017 20.45
Dobrý den, nemáte někdo tip na nějaké dobré vitamíny na posílení a zhuštění vlasů? Mám pár měsíců po porodu, vlasy mi velmi padají, jsou prořídlé. Už jsem z toho nešťastná. Na trhu je toho teď spoustu, tak nevím, co vybrat. :\
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Jestli můžu poradit, tak vyhledej trichologa. Já jsem k němu docházela rok po porodu, protože mi vlasy padaly šíleným způsobem a díky bohu se jim povedlo to dát do takového stavu, abych nepřišla o většinu vlasů. Kdyby si chtěla doporučení tak se určitě obrať na Clinical hair&health
U mě to bylo hormonální nevyvážeností. To co mají jiné třeba jen půl roku po porodu, tak u mě to bylo rozhašené skoro dva. Takže jsme se bavili o doplňcích, které by bylo vhodné brát, aby ztráta nebyla tak veliká a vlasy byly vyživované jak mají. Můžu ti tu něchat odkaz jestli chceš, protože nevím odkud jsi a těch vlasových center mají více www.clinicalhair.cz/cs/obsah/29-trichologicke-vysetreni
Žofinka, 11. 8. 2017, 18.37
za mě biosil, ale to padání je stejně dané hormony
baru86, 23. 4. 2017, 0.27
Taky mám vlasy po celém bytě místo na hlavě, zatím doufám, že to přejde, ale jedla jsem vitaminy z DM pro maminky a bylo to lepší, asi si je zase budu muset pořídit.
Fuga, 10. 4. 2017, 14.41
vyčkejte, padání je normální reace pokud je to i 4-5 měsícu po porodu, pokud déle, tak bych zkusila Biosil nebo Donna Hair, ten se může i při kojení