Podprsenka během kojení
Vložil(a): Adelinka, 16. 12. 2016 9.10
Chtěla bych se zeptat, jak jste to měly s velikostí prsou po porodu. Zvětšila se vám prsa oproti tomu, jaká jste měly v těhotenství? Vůbec nevím, jak velkou si mám koupit kojící podprsenku. Nevím, zda se prsa po porodu zvětší nebo ne.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Mygara, 9. 4. 2017, 7.15
koupila jsem jednu a byla jsem nespokojená, velikost dobrá, kupovala jsem v těhotenství a to šlo, ale koupila jsem s kosticemi, které právě tlačily, když se prsa nalila
Peta Johansson, 14. 3. 2017, 13.26
Zvětší se jak po porodu, tak i před každým kojením. Vždycky, když jsem dlouho nekojila se mi už prsa nevešla do košíků ?
Lusesita25, 22. 12. 2016, 15.47
Ja mela o cislo vetsi nez normalne nosim a byly mi tak akorat
Lenča Pešková, 17. 12. 2016, 13.13
Tak já kojící mám a jsem spokojená. Myslím že se mi zvětšily tak o číslo. Rozepínat a zapínat se naučíte? i když malá si je umí vytáhnout i bez rozepnutí háčků? co je fajn je třeba i tričko, nemáte pak vytahany výstřih u všeho
Fuga, 17. 12. 2016, 5.59
řekla bych, že prsa jsem měla asi jako v těhotenství, ale mně klasická kojící nevyhovovala, neuměla jsem pak vždy jednou rukou zapnout ty háčky, tak jsem skončila na sportovní a nemůžu si to vynachválit
Adrianita, 16. 12. 2016, 19.13
Já teda měla větší než v těhotenství. Kojící podprsenky jsem si pořídila, ale moc jsem jen nevyužila. Zvládla jsem kojit i na veřejnosti s klasickou podprsenkou a běžným oblečením.