Rady o kojení
Vložil(a): Bouskovka,31. 7. 2023 22.20
Dobrý večer, kde čerpat rady ohledně kojení, poradíte? Jsem chvilku doma z porodnice a trochu se synem bojujeme.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Moc fajn na kojení a pomoc při kojení je i kojící polštář. Já jsem tedy využívala docela hojně před, během těhotenství o po, jak při kojení, tak i na spaní, kupovala jsem ze stránek Matysek a brala jsem ten veliký 209 cm tuším že má. Malé jsem ho občas dala i kolem ní, aby se nepřekulila a měla oporu třeba i v postýlce.
Podívej já si brala tento https://matysek.cz/multifunkcni-polstar-maxi/multifunkcni-kojici-polstar-maxi-hvezdy-zlute-colormix, právě mě přijde super, že je tak veliký, protože měl díky tomu opravdu hodně využití a občas s ním spím i teď. Samozřejmě můžeš vzít i menší, ale myslím, že s tímhle bude spokojená.
Evulinka002, 1. 8. 2023, 0.24
Já jsem čerpala informace z videí na mudrlife.cz, určitě je doporučím.
OstrovskaHana, 1. 8. 2023, 0.32
Holky a máte zkušenost i s jejich e-shopem? Nakupujete u nich? Potřebuju výbavičku do porodnice a tam mají fakt všechno.
Evulinka002, 1. 8. 2023, 0.39
Zdravím, já jsem jela podle seznamu, který jsem si stáhla na internetu a vše jsem nakoupila na jejich stránkách, měli tam všechno co jsem potřebovala skladem, takže za mne spokojenost. Tady je přímo odkaz www.mudrlife.cz/vybava-do-porodnice