Vlasy - zkušenosti s prodloužením
Vložil(a): Lejla76,27. 4. 2024 9.55
Ahoj, chystám se na prodloužení vlasů.. po porodu dostaly fakt zabrat a ne a ne se zlepšit, tak jsem se rozhodla, že nebudu čekat než se jejich kvalita zlepší a nechám si je trochu zahustit.. moje kadeřnice mi ovšem říkala, ať si vlasy na prodlužko seženu sama.. nemáte někdo zkušenost s kupováním vlasů? doporučíte mi eshop případně prodejnu? díky
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Jirinecka77, 9. 5. 2024, 23.17
A je o vlasy třeba nějak speciálně pečovat, když nejsou jakoby "moje"? A ještě by mě zajímalo, kolik těch balení je třeba, abych měla dost na celou hlavu?
Nijak speciálně o ně nepečeuju, prostě se o ně starám jako o ty svoje vlastní, takže myju, fénuju, žehlím a upravuju podle nálady a potřeby. Mám pravé vlasy z Clip Vlasy Levně a moc doporučuju, pomohli mi s výběrem odstínu a clipy jsem si u nich nechala i nasadit, mají kamennou prodejnu v Brně. Tak kdybys měla ještě nějaké specifické dotazy, doporučuju se obrátit přímo na ně. Jinak co se týká těch balení, tak záleží, jak moc husté vlásky chceš potom mít - podle mě tak balení, možná dvě jsou optimální .
Koudelka80, 28. 4. 2024, 23.15
tyjo s tím zkušenosti vůbec nemám Já jsem teda také uvažovala o nástřelu vlasů a jejich prodlužování, pak jsem se trošku kousla a začala jsem o vlasy více pečovat. Kupuji si teď kosmetiku od Tomas Arsov + nějaké doplnky stravy, jím více zeleniny (čím zelenější tím lepší) + olejíčkové zábaly...stačilo třeba tak 2-3 měsíce a viděla jsem rozdíl, teď už se starám delší dobu a vlasy se jen zlepšují a zlepšují.
Kajka Janikova, 28. 4. 2024, 23.38
prosím... a s jejich termoochranným sprejem zkušenosti máte? Na něj jsem se dívala, že bych chtěla vyzkoušet.
Koudelka80, 28. 4. 2024, 23.46
Ano ten mám. Ten je moc fajn. Nemastí a vlasy chrání, vidím na nich že jim fénování nevadí a už se nelámou. Plus mám jejich sadu pro mastne vlasy (sampon, kondiconer a keratinová vodička) https://shop.tomasarsov.cz/mastne-vlasy-jemne-vlasy--detske-vlasy-3/ Za mě moc fajn kombo + ta termo ochranna a víc člověk na vlásky nepotřebuje (leda ještě ten olejíček na olejové zábaly)
Kajka Janikova, 2. 5. 2024, 10.39
Díky za doporučení. Vyzkouším to na svoje i prodloužené.
esterka228, 28. 4. 2024, 12.25
ahoj, já mám dobrou zkušenost s tímto eshopem https://www.clip-vlasy-levne.cz - objednávala jsem tam už několikrát, vždy když jsem měnila barvu vlasů navíc jsou super rychlíci s dodáním. Dojde ti to tak do dvou dnů.
sarkanova3333, 27. 4. 2024, 12.13
ahoj na jakou metodu se chystáš?
sarkanova3333, 27. 4. 2024, 13.30
jojooo už jsem vyzkoušela snad všechny prodlužka teď nosím clip in - už mám své docela dlouhé, tak si je dávám sem tam.