zuby po porodu
Vložil(a): klarka.hany, 21. 2. 2022 10.44
Zdravím maminky, prosím o radu. Po porodu se mi začaly strašně kazit zuby a hlavně žloutnout, už nevím co s tím. Zuby jsem měla vždycky hezky bílé a na zubní hygienu dost dbám i teď. Bohužel je to marný boj. Máte některá podobné zkušenosti? Poradíte mi, co vám nejvíc pomohlo? Za každou radu budu vděčná, děkuji. K
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
klarka.hany, 9. 3. 2022, 22.43
Holky děkuji moc za názory a rady. K tomu zubaři se musím už dokopat a na ty stránky jsem koukala, líbí se mi tam pasta co obsahuje zlato.. slyšeli jste o tom? Zkušenosti?
HaninkaKlimova, 2. 3. 2022, 23.25
Já si zuby uplně odrovnala po druhém dítěti. Začaly se mi také strašně kazit a o dva jsem i přišla. Kamarádka mi říkala, že na svoje žluté zuby, co má po kávě jí nejvíce zabírá pasta z krasnyusmev, určitě jste o tom už slyšela a jestli ne, tak doporučuji mrknout. Třeba vám to pomůže.
patricia077, 21. 2. 2022, 18.25
Mne po porodu odešly moudraky bohužel měla jsem hodně nevolnosti v těhotenství a chyba byla že jsem furt pucovala což mi řekl kamarád zubař a ortodontista až poté takže pozdě každopádně nezloutly mi to bude asi necim jiným ?
Katka, 21. 2. 2022, 16.48
Může to být reflux nebo nějaká bakterie v dutině ústní....ale to věštím z křišťálové koule. Normální to není, je potřeba zajít na konzultaci k zubaři. Zuby žloutnou i věkem nebo možná pijete víc kávy či černého čaje.