Barefoot ve městě
Vložil(a): vaniilla,30. 9. 2017 13.35
Právě jsem si přečetla článek o Barefoot botičkách, kde o tom autor velmi nadšeně píše a zmiňuje, jak jsou klasické botičky špatné. Ale nepíše, jak je to třeba v zimě a nebo ve městě na tvrdých chodnících a betonu... Nechat malou bosky doma nebo na trávě je v pořádku, ale na takovém povrchu, jako je rozžhavený beton všude ve městě, přece botičky mít musí, ne? A co v zimě?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Tato diskuze je teď poměrně častá. Sama moc nevím co si o tom myslet. Dříve to nebylo, chodili jsme v normálních botičkách a bylo vše v pořádku. Sestřenka koupila loni něco takového http://www.littleshoes.cz/detske-celorocni-boty/vivobarefoot-gobi-k-brown-leather/ Připadá mi to trochu drahé na něco z čeho mi za chvíli děti vyrostou, ale dají se sehnat i levnější.
Marusk, 12. 10. 2017, 15.59
Přijde mi, že Barefoot je zase nový trend, který přišel a zase odejde. Takže ano, střídat povrchy, po kterých děti chodí, ale reálně v městě se moc nehoděj.
Žofinka, 7. 10. 2017, 15.05
v zimě si to bez bot nedokážu představit, asi tak
Mygara, 4. 10. 2017, 12.34
ve městě bosky bych si netroufla
Fuga, 2. 10. 2017, 16.57
chc to BF obuv a aby dítě samo hledalo obrubníky, výstupky apoda tím si nožku procvičí .-)
Lenourecek, 2. 10. 2017, 0.09
Pro syna zatím jiné, než BF nekupuji. Na zahradě chodíme bosky. Já jsem měla letos prvně BF na léto. BF nemusí znamenat bez bot, boty slouží právě k ochraně chodidla před poraněním, takže i před rozžhaveným betonem. Jinak nevím, jak u vás, ale u nás ve městě jsou chodníky takové, že si na něm parádně trénujeme a posilujeme klenbu
Lenča Pešková, 1. 10. 2017, 21.39
Mala ma podzimni barefoot a bude mit i zimni? samozrejme nechavam i v lete ale vseho s rozumem? kdyz je rozpaleny beton tak jde v ponozkach?
klarike1, 1. 10. 2017, 8.37
Taky jsem se podivovala nad botami jednoho chlapečka ve školce, který shodou okolností bydlí u nás v paneláku a po betonových chodnících, které vedou až ke školce, si to šmáruje v bf botkách. Někteří lidé mají finanční možnosti, ale chybí jim zdravý rozum.