Boji se o mě
Vložil(a): anett,7. 12. 2016 6.25
Dceři je 10 a půl měsíce. Včera přijel bratr po dlouhé době a obejmul mě. Takový výraz jsem ještě snad u ní neviděla a hned se spustil šílený pláč, který nebral konce. Plakala pokaždé, když ho jen zahlédla, nebo se ke mě přiblížil. Teď ho viděla poprvé. Řekla bych, že časem to asi bude lepší, když ho uvidí častěji teď. Máte nějaké rady nebo typy? Chuděrka malá ho ani vidět nemohla. :/ :) Děkuji.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 10. 4. 2017, 22.06
je to normální reakce, našim třeba stačilo i 14 dní někoho nevidět a chovali se stejně, ale když ho uvidí častěji, tak se to normalizuje
Peta Johansson, 13. 3. 2017, 22.51
U nás nebylo..
Fuga, 7. 12. 2016, 21.24
možná se více bála Vašeho bratra než o Vás. Uvědomuje si koho zná a koho ne. Ale jak ho uvidí častěji, tak se to zlepší, zařadí si ho do svého repertoáru
klarike1, 7. 12. 2016, 18.40
Dcera neplakala, ale nechtěla se skoro do dvou nechat pochovat od nikoho kromě mne a manžela. Nenutila jsem ji. Párkrát si ji chtěla tchyne pochovat násilím, ale to jsem malou ubránila. Určitě se to vstřebá, u někoho to trvá déle.
BonnieParker, 13. 12. 2016, 7.59
Synovi zase vadí, když je u mě, když se na něj někdo zblízka podívá. Lidi na mě hází pohledy, ze kterých jasně cítím, že mě odsuzují, že je rozmazleny, už jsem to přestala řešit. Vím, že to chvíli potrvá a snažím se syna tohohle uchránit.
Lusesita25, 7. 12. 2016, 14.48
Tak kdyz ho videla poprve tak neni divu, treba kdyz se budete vidat casteji tak si zvykne.