Bolení bříška
Vložil(a): Jarka mmm,26. 4. 2017 21.34
Zdravím a omlouvám se za docela trapnej a matkami stokrát omilanej dotaz,ale třeba mi to pomůže. Synek hrozně trpí na bolení bříška,s dcerkou to vůbec neznám. Co vám na to pomohlo? Vím,co je na trhu...zatím občas používáme úspěšně rektalni rourku,co jsme vlastně u dcerky taky občas použili. Ale na časté používání to není a nechci ho pořád rozbalovat,máme doma docela zimu. Ptám se na vaší konkrétní zkušenost,jestli opravdu něco zabralo. Hodně kamaradek prý zkusilo hodně věcí a stejně pomohl jen čas. Mám čekat do třetího měsíce nebo něco fakt pomůže? Jinak je mi jasné,že je každé dítě trochu jiné....Díky moc
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 27. 4. 2017, 16.42
u nás to nebyla taková hrůza, ale kolegyně vyzkoušela vše málem i stoj na hlavě ( to samo přeháním) a ve 4 měsících jako když utne
Aliisha, 27. 4. 2017, 20.03
Ono se říká, že po 4 měsících je klid. U nás to tak také bylo
Žofinka, 27. 4. 2017, 15.34
nemáme až takové problémy, takže nevím, ale je to tak, jak píštete, někdo dělá psí kusy a stejně to nezabere
Aliisha, 27. 4. 2017, 14.45
Biogaia a espumizan pomohl
jitkamety, 27. 4. 2017, 14.05
Gratuluju k narozeni miminka!nam na brisko pomohlo masirovani a doktorka nam predepsala kapky vigantol ktere male moc pomohly
Blankasiro, 27. 4. 2017, 20.16
Sohlasim s vámi, vigantol bývá důvodem zhoršení vnučce jsme kvůli tomu kupovali vitamín D Jamieson
Katka, 27. 4. 2017, 11.41
Poloha tygřík od Kiedroňové.
Aliisha, 27. 4. 2017, 14.45
Ano, ten jsem taky praktikovala
Nečetla jsem co radily holky, tak snad se nebudu opakovat. Já dávala prostřednímu synovi Laktobacily od Biopronu, jsou od narození a pomohlo to, dceři jsem je pak už dávala automaticky jinak hodně lidí říká, že bolení bříška může způsobovat Vigantol a nahrazují ho jiným vit.D