Dítě po rozchodu
Vložil(a): Cherrynka,23. 5. 2017 16.28
S přítelem jsme se rozešli minulý týden. Máme syna 5m a samozřejmě většinu péče byla na mě. On ve volném čase hrál jen hry nebo chrápal, klidně i 12h denně!!! A prej na mě, proč ho nevzbudím dřív??!!! Jenže já ho budila třeba i 3x, ale on prostě odpoví a spí dál... pak jsem ho prostě nebudila a kašlala jsem na něj. On se tedy k péči o syna moc neměl. Má ho rád, na můj popud něco koupí, ale že by šel sám od sebe s ním ven nebo si s ním hrál, častějii ho krmil a přebaloval to ne... ale ted, když každý bydlíme jinde je jako ten nejlepší tatínek. Obden se stavuje a se synem si dlouho hraje, ptá se, jak často ho krmím, přebaluju, jak se má a že mu mám vyčistit uši. Pak mě nadal, že jsem ho vyfotila s malýma žlutýma kuřátkama. Najednou je otec měsíce..... znáte to???
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 25. 5. 2017, 16.17
nechte to chvíli "vyhnít", ono je někdy lepší se na situaci podívat až s odstupem času.... Ale jeho zájem značí, že hce být s vámi, ale záleží, jak to dlouho vydrží
Fuga, 24. 5. 2017, 20.18
neznám to, ale třeba si uvědomil svou chybu a snaží se Vás dostat nazpět
Žofinka, 24. 5. 2017, 15.26
třeba konečně teď pochopil, že udělal chybu.... mám ráda šťastné konce
baru86, 24. 5. 2017, 12.10
Uf, co si o tom pomyslet...zda prozřel a nebo jen něco koulí...
louskacek2, 24. 5. 2017, 11.33
Nastavila bych ze zacatku mantinely at to nepreroste. Na vycisteny usi bych se mu okamzite podivala na ty jeho . Nenechte se od zacatku komandovat. Treba mu doslo co bylo spatne a snazi se nicmene pres peskovani Vasi pece si Vas neziska spise naopak. Na spanek 12 hodin denne apod. To jako nechodil do prace?