Mám opar co teď
Vložil(a): Robinka,5. 3. 2018 6.53
Mám 4.měsíční miminko, dnes ráno se mi udělal opar. Máte nejaké zkušenosti? Rady? Samozřejmě nebudu ho pusinkovat.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
teď jsem narazila na článek... Co když matka v průběhu kojení onemocní? I v době, kdy matka kojí, může onemocnět. Při běžné infekci horních cest dýchacích není nutné nosit roušku ani přerušovat kojení z obavy, že se dítě nakazí. Výjimkou je onemocnění provázené tvorbou oparů, zvláště objeví-li se poprvé. V takovém případě byste měla nosit roušku až do zaschnutí oparu v obličeji. Mytí rukou chrání dítě před řadou onemocnění přenášených rukama, zvláště před průjmovými onemocněními. Péče o čistotu rukou se týká i ostatních členů rodiny.
slavuska, 6. 3. 2018, 0.53
dodržovat základní hygienu, a bude to dobré
k.o.r.i.n.e.k, 5. 3. 2018, 21.34
Já jsem také měla, když byl syn miminko a koupila jsem si náplast na opary ta to zakryla a nic nechytil
marqueta, 5. 3. 2018, 21.28
Trpím na ně strašně a při kojení to bylo horší než normálně. Ale na malou jsem ho nikdy nepřenesla. Hlavně si pořád mýt ruce, hlavně před kojením. Mažu si je lihem, vysuší ho to. A když se mi stane to, že mám ret jeden obří opar a vypadám jak kubánský domovník musím pro speciální mastičku k doktorce.
Aliisha, 5. 3. 2018, 21.09
Máznout herpesinem a nic víc. Však se zase ztratí
L.janicka.l, 5. 3. 2018, 19.52
Mam je casto, malej je nikdy nechytl, po mastickach se mi to vetsinou zhorsilo. Takze jak se objevi mazu zubni pastou