miminko a pejsek
Vložil(a): Adelinka, 11. 10. 2016 10.18
Ahoj, máte pejska a narodilo se vám miminko? Jak se s tím pejsek srovnal? Mám dvouletého stafbulíka, o kterých se v Anglii říká baby dog, tak jsem zvědavá až se nám prcek narodí, jak bude reagovat :-) Jaký zkušenosti máte vy?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Mygara, 2. 9. 2017, 5.41
buď se bojí pes nebo mimi nebo se navzájem nesnáší či naopak milují .-) jiná varianta mě nenapadá .-)
Peta Johansson, 13. 3. 2017, 22.12
Pes se miminka hrozně bojí
Rulficka48, 31. 10. 2016, 10.19
My máme teda kočky a žárlivost velká
Eliška Kozlova, 12. 10. 2016, 10.21
Pry je dobré když se miminko narodí, aby panicek dovezl něco (kapesník, latkovku) co bylo u miminka, aby si to mohl pejsek ocichat a seznámit se dřív než z porodnice přijedou. Náš kříženec labradora reagoval dobře, pricuchnul a šel si po svém
Jestli se můžu připojit sice nemáme psa ale kocoura. Prvně se malé bál a utíkal jen když zabrečela, dneska má dcera 8měsíců a pěkně si spolu hrají, neublíží jí nechá se hladit, tahat za chlupy, jen když do něj nechtěně kopne a on se lekne tak hned utíká pryč ale nic jí neudělá. A pěkně jí trénuje lehne si a čeká až se k němu doplazí pak se zvedne a popolehne o kousek dál a zase čeká apod. je to sranda se na ně dívat
Lusesita25, 11. 10. 2016, 21.35
Jezis, mi ty psi mame dokonce dva. A musim zaklepat, porad jsou na malym nalepeni. Jsem na ne zvedava az je zacne tahat za usi atd. Co mu na to reknou