miminko a pejsek
Vložil(a): Adelinka,11. 10. 2016 10.18
Ahoj, máte pejska a narodilo se vám miminko? Jak se s tím pejsek srovnal? Mám dvouletého stafbulíka, o kterých se v Anglii říká baby dog, tak jsem zvědavá až se nám prcek narodí, jak bude reagovat :-) Jaký zkušenosti máte vy?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 2. 9. 2017, 7.41
buď se bojí pes nebo mimi nebo se navzájem nesnáší či naopak milují .-) jiná varianta mě nenapadá .-)
Peta Johansson, 13. 3. 2017, 23.12
Pes se miminka hrozně bojí
Rulficka48, 31. 10. 2016, 11.19
My máme teda kočky a žárlivost velká
Eliška Kozlova, 12. 10. 2016, 12.21
Pry je dobré když se miminko narodí, aby panicek dovezl něco (kapesník, latkovku) co bylo u miminka, aby si to mohl pejsek ocichat a seznámit se dřív než z porodnice přijedou. Náš kříženec labradora reagoval dobře, pricuchnul a šel si po svém
Jestli se můžu připojit sice nemáme psa ale kocoura. Prvně se malé bál a utíkal jen když zabrečela, dneska má dcera 8měsíců a pěkně si spolu hrají, neublíží jí nechá se hladit, tahat za chlupy, jen když do něj nechtěně kopne a on se lekne tak hned utíká pryč ale nic jí neudělá. A pěkně jí trénuje lehne si a čeká až se k němu doplazí pak se zvedne a popolehne o kousek dál a zase čeká apod. je to sranda se na ně dívat
Lusesita25, 11. 10. 2016, 23.35
Jezis, mi ty psi mame dokonce dva. A musim zaklepat, porad jsou na malym nalepeni. Jsem na ne zvedava az je zacne tahat za usi atd. Co mu na to reknou