MONITOR DECHU
Vložil(a):petrao,25. 7. 2016 11.23
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Antonín Loch, 16. 4. 2020, 13.41
Monitor dechu máme, konkrétně Hisense Babysense 2 Pro a jsme hodně spokojení! Jestli potřebuješ pomoct s výběrem, napiš nebo se podívej na https://www.arecenze.cz/monitory-dechu/
Mygara, 1. 12. 2017, 14.55
za nás to nebylo, ale dcera homěla, a to nanny
terezicka00, 14. 9. 2017, 16.28
Ahoj maminky. Pokud se ještě někdo z Vás rozhoduje, jakou chůvičku, kde a za kolik, tak mohu doporučit stránku http://www.chuvicky-monitory-dechu.cz/ V nabídce je mnoho modelů za různou cenu, vybrat si tak může každý maminka
Ahoj maminky, navazuji na můj předchozí dotaz k monitoru dechu. Pročítala jsem různá fóra a diskuze, a nakonec jsem přes www.babiez.cz koupila klipový monitor dechu Snuza Pico. A udělala jsem dobře. Jsem šťastná. Nezapomínám nic vypínat a mám svého miláčka pod kontrolou. Díky mobilní aplikaci sleduji dech, teplotu tělíčka a jeho polohu. Děkuji za něj. A vám všem doporučuji.
Fuga, 12. 12. 2016, 21.01
já jsme měla nanny od jablotronu a byla jsem spokojená, žádný planý poplach. Já jsem byla osobně klidnější
Aliisha, 7. 12. 2016, 14.55
Používám ho a bez něj bych se nevyspala. Je to jistota a může zachránit život.
petrao, 7. 12. 2016, 17.53
Ja jsem nakonec neměla vůbec, ale budím se při každém pohnutí malé takže mám takový senzor v sobě
louskacek2, 9. 10. 2016, 12.35
Mela jsem přesne tento nový a používala do roka u obou deti.
Nekupovali jsme, ale vždy si půjčili z porodnice. Využívali jsme ho hlavně v prvních týdnech, postupně se starší i mladší dcera jak rostly, přesouvaly pomalu ale jistě do naší postele. Nejdříve jsme si je brali s přítelem k sobě k ránu kolem páté, pak už ve 2, potom okolo 11 a nakonec, zhruba ve 4 měsících, u nás už spaly celou noc takže jsme ho využívali málo, ale i tak jsem za něj ráda že jsem mohla klidně spát a nekontrolovat, jestli miminko dýchá.
petrao, 9. 10. 2016, 13.00
Ja jim mám u sebe od narození, ale spí v hnízdečku takže má vlastně svoji postýlku v naší...teď jsou jí 3 měsíce a už se pomalu snažím ji dávat do vlastní postýlky
Mirča a Vojta, 14. 9. 2016, 22.08
Měla jsem ho v nemocnici a líp se mi pak usínalo. proto jsem si ho pořídila i domů
petrao, 14. 9. 2016, 22.37
My ho v nemocnici neměli, tak jsem ho nakonec neporizovala ani domů...