První naušničky
Maminky,které máte holčičky,kdy jste dávaly naušničky? A nechaly jste ouška propíchávat nebo raději nastřelit? Co myslíte, že je lepší, líp se hojí, méně bolí? Zrovna v této době to budu řešit, tak mě zajímají Vaše zkušenosti.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 11. 1. 2018, 19.50
my jsme se domluvili s manželem, že necháme na dceři rozhodnutí zda je chce či ne
Mygara, 18. 8. 2017, 18.40
lepší je asi nastřelení, dcera má uši píchlé v deseti letech a má jednu dírku nakřivo
k.o.r.i.n.e.k, 28. 11. 2016, 22.46
Lepší je prý nastřelení, že je to rychlé a šetrné
Fuga, 21. 11. 2016, 15.30
u nás doktorka doporučuje v 6ti měsících a nastřelit, protože se méně cukají
cucoretka, 17. 9. 2015, 11.07
Holky mame ctyri a u kazde to bylo s nausnickama jinak. Prvni jsme nechali pichnout ve dvou letech, pichani bylo v pohode ani nebrecela ale pak si usi nrnechala skoro sahnout. Druhe jsme nechali pichnout po sestinedeli a krome trosky place vsechno dobre. Treti pichali ouska uz v porodnici a posledni jsme nechali nastrelit ve jednom mesici. Za me vylo nejlepsi nastreleni, odpadala nasledna pece o pichnutou dirku.
Hanka manka, 11. 7. 2015, 0.32
My je nechali malé nastřelit( byly ji 4 měsíce), naše doktorka to ani jinak nedělá. 6 týdnů měla ty provizorní plastové a pak jsme je vyměnily za zlaté náušničky po mě( takže 30 let staré náušnice ), jsou to ale pořád krásné pomněnky..Žádné nežádoucí příznaky neměla, jen si u toho poplakala, ale pochování jí hned uklidnilo
Hanka manka, 10. 7. 2015, 23.57
My jsme je nechali malé nastřelit( byly jí 4 měsíce), naše doktorka to ani jinak nedělá. Měla 6 týdnů ty provizorní plastové a pak jsme je vyměnili za zlaté náušničky po mě( takže 30 let staré náušnice ), jsou to pořád krásné pomněnky. Žádné potíže s tím neměla, jen si trochu zaplakala, ale pochování jí hned uklidnilo
Christie, 21. 4. 2015, 23.20
Já jsem nechávala rovnou v porodnici malé ouška propíchnout. Přijde mi, že ty malinké miminka to v tak útlém věku snáší lépe, než ty větší děti, které už vše chápou a děsí je už jen ten samotný akt...
Katka, 12. 12. 2015, 18.52
Ani nevím, že se dá píchnout už v porodnici a nevadilo, že ještě není očkovaná?