Stahování předkožky
Vložil(a): Teryk92,12. 3. 2019 11.40
Stahovat nebo nestahovat? Naše doktorka nám řekla nestahovat - mám doma tří měsíčního syna. Dnes tady v poradně jsem ale narazila na příspěvek, kde už pediatr radil v tomto věku stahovat. Vím, že můj mladší bráška s tím měl později problémy. Nerada bych něco podcenila.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Lusesita25, 23. 3. 2019, 23.08
Nestahoval! Byla nedávno krásná diskuze s naším urologem v pořadu Sama doma, kde sám tvrdil, že stahovat se nemá.
Ketris, 18. 3. 2019, 9.13
Za me nepretahovat..
marqueta, 15. 3. 2019, 21.52
To je u nás doma teď aktuální téma Mě to řekl teď doktor na 8 měsíční prohlídce dřív ne. Kamarádce jiná dr. od roka. Každopádně při koupání a opravdu lehoučce. Já se do toho teda nijak nehrnu ve vaně řádí jak pominutý a nerada bych mu ublížila. A v létě až bude lítat nahatý si toho určitě užije sám. Ale ve třech měsících bych se toho teda vyvarovala.
Fuga, 15. 3. 2019, 9.17
Nám radili nenásilně zkoušet ve vaně od 1 roku a v 5ti to bylo už dobré po týdnu mazání kortikoidů
Žofinka, 13. 3. 2019, 21.21
Nepretahovat, klidně do 3 let
L.janicka.l, 12. 3. 2019, 22.57
Doktorka mi rekla, kdyz se malej narodil, ze ted uz se to nedela. Ze az bude starsi a pokud nema problem pri curani, ze to zatim nemam resit. On si stejne nanej nenecha sahnout, asi dela stydlivku