Teplý fusak
Vložil(a): Duskovka,5. 4. 2023 17.09
Maminky, kde mají hezké zimní fusaky - chtěla bych si ještě teď koupit nový fusak, teplý a nejlépe rostoucí, aby mi vydržel i na příští zimu.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Epilinka12, 23. 11. 2023, 23.47
Holky, taky teď sháním fusak - nějaký hodně teplounký a kožešinkou, poradíte kde vybírat?
SasankaBan, 10. 8. 2023, 17.59
Holky fusak to sice není ale zajímalo by mě jaké jste kupovali nosítko? Je jich strašně moc a nemůžu si nějak vybrat a rozhodnout se které je nejlepší.
SasankaBan, 24. 8. 2023, 12.36
A od kolika měsíců jsi ho používala? Já mám za to že do toho dávají totiž malý i větší, ale bojím se právě aby se v tom mimčo cítilo dobře a neničila jsem mu třeba záda nebo tak.
Pokud tam je novorozenecká vložka, tak ji můžeš používat defacto od narození. Ono se to dá všechno polohovat a upravovat jak dítě roste. Ale to jsem nechtěla a začala jsem ji používat asi tak kolem půl roku něco málo po asi. Měla by vydržet až do 15cti kilo, ale to už malýho nosil muž. A nechtěl tam už ani pak vydržet, asi od 2 let možná i míň už chtěl ťapat všude po svých a moc neposeděl. Ale nosítko je fakt dobrý a dá se i prát v pračce což je výhoda.
HanakovaPavla, 7. 4. 2023, 13.47
Zdravím, já mám tento www.littleangel.cz/fusak-exclusive-mazlik-outlast-modra-metal-sv-seda a zrovna ho mají v akci.