Vhodný dárek na křtiny
Vložil(a): Estrela113,26. 9. 2015 20.12
Máte nápad na nějaký dárek pro dítko ke křtinám? Já si nevybavuju, co dostali moji malí lumpové. Jen dcerka dostala od kmotry náušnice, což se u nás dává. Zítra jdeme na křtiny chlapci, tak jsem si lámala hlavu co mu jako památku dát, a za 14 dní jdeme ještě jednou. Nakonec mám pro něj knížku s darováním od kmotry a přáníčko. Druhému nevím, třeba mě inspirujete.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Hanicka_1980, 2. 5. 2018, 23.02
To je fajn nápad. Něco takovýho by se mi taky líbilo.
Žofinka, 5. 3. 2018, 9.22
pamětní mince zlatá, ale nic víc mě nenapadá
Mygara, 29. 1. 2018, 15.27
u kluků se dává třeba pamětní mince
k.o.r.i.n.e.k, 6. 12. 2016, 18.36
Já vůbec nevěděla, že se něco na křtu dává, u nás se nekřtí
Fuga, 24. 11. 2016, 11.16
s klukama je to težší, my dostali knížku můj první rok s věnováním, do které se zapisuje a lepí fotky
Já jsem šla jako kmotra obou sestřiným dětem a je fakt, že u holčičky jsem měla jasno hned. Kupovala jsem krásné náušnice z bílého zlata u Rýdla. Nebrala jsem teda takové ty dětské, které časem nebude moct nosit, ale už pro velkou slečnu a začala je nosit když nastoupila do školy. Myslím, že je to tak lepší než je mít v dětství a pak muset kupovat jiné. A synovci jsem si dlouho lámala hlavu a nakonec jsem pořídila stříbrnou památeční minci - časem by měla nabývat na hodnotě a taky to bude mít na památku. Je to v takové hezké prosklené krabičce a je na ní symbol štěstí. Peníze bych v tomto případě asi nedávala, ale to je jen můj osobní názor
Zuzka Čtvrtečková, 17. 11. 2015, 0.06
Já jsem dostala naušnice a brácha takovou památeční minci.