Dyspraxie
Vložil(a): lazna,15. 11. 2017 19.30
Ahoj mamky. Nemáte některá zkušenost z dyspraxii? Dneska byl rodičák a tam mi učitelka řekla, že na to ma podezření.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
k.o.r.i.n.e.k, 20. 11. 2017, 21.34
To znamená laicky, že je dítě nešikovné, ale nemůže za to
k.o.r.i.n.e.k, 16. 11. 2017, 19.24
Dělala jsem v pedagogicko psychologické poradně a tam se dávala i taková diagnoza, ale také může mít dítě jen špatný den, onálepkují ho a vůbec to nemusí být pravda, to se stalo mě osobně jako malé
Mygara, 16. 11. 2017, 14.27
já si musela vyhledat, co to je, zkrátka je nešikovný (asi)
Žofinka, 16. 11. 2017, 11.05
Dnes je na vse pojmenovani, drive se reklo, ze je levy, ale zkusenost nemam
Reaguju tady- ona pred zapisem mluvila ta uca uplne jinak..ja i jini rodice z ni byki nadseni..ale pak me na konci zari rekla..nojo potrebovala sem decka.mela sem jich malo.to je jasny ze vam nebudu vykladat jaly deti rada mam a nemam...a co od nich pozaduju.... Timto pto me jako pedagog skoncila.kluka se snazim motivovat..on sam zatim na jinou skolu nechce-ale trpi..in je desne psych.labilni a citlivej..ale ja si ho doma zpracivavam a on pochopi casem ze si z ni nema nic delat..jen u nej to je trochu delsi reseni;)) a hlavne ona ho nesnasi protoze sportuje a ma hodne krouzku-jine decka ne..a to je nejvetsi kamen urazu..ale sportu on se nevzda..a on ma psani hezky.oproti deckam ze tridy co sem mela moznost videt..se me zastali i rodice.a uznali ze je to uz podezrele..a za tyden mame rodicak a ja sem si pripravila rec.mam i papir z inspekce o jejim "vypisovani do denicku"nerekne to me.ale pise mu 2-3x tydne do denicku velikanskej dopis co a jak neumi.umi a poznamky.. A su zvedava co mi predevsema rekne a jak se obhaji.
Jojo.pisu niz k janako co vse dela...je to marnej boj..ja ju mam na salamu.odepisuji ji kratce nebo vubec..ve skole sem po ni rvala neslusne...a ted uz jen potrebuju aby kluk mel stejnej pristup k ni..proste at si prepise a oznamkuje co chce jak chce..ale aby vedel ze on to ma dobre a ona je krava...
Janako, 16. 11. 2017, 10.46
Tak to dej po tridni schuzce vedet, co na to rekla ? jinak mi prijde podle okoli, ze dnes je moderni travit na krouzcich vice casu nez ve skole a ze to tak ma fakt hodne deti, tak nevim, proc ji to vadi.