Počet dárků
Vložil(a):Katka,15. 12. 2015 10.03
Maminky více dětí, dostanou vaše děti stejný počet dárků (pod jedním stromečkem) nebo aby nežárlily, máte pro obě stejně? Mě vyšlo pro dceru 7 dárků a pro syna 5. Nerada bych, aby se třeba dcera synovi posmívala, že má dárků méně. Ještě bych jednu knížku mohla dát oběma, takže by to bylo alespoň 7 ku 6, co myslíte?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 17. 1. 2018, 16.13
to jsem neřešila a děti také naštěstí ne, ale chápu vaše obavy
Fuga, 29. 11. 2016, 15.09
naši zatím počty neřeší, ale budu to počítat spíše po finanční stránce, i když jí nerozumí
Katka, 26. 12. 2015, 10.33
Tak to dobře dopadlo, dcera zcela strhnutá svými dárky, neřešila ty bratrovy a nepočítala je.
Snažili jsme se aby dostaly aspoň přibližně stejně, i když druhá dcera je miminko, ale bylo by hloupé kdyby starší měla x dárků a ona jen dva... Až budou starší, budeme se určitě snažit být spravedlivý, ale u druhé bude problém že vše už máme po prvorozené tak bude problém s vymýšlením
Katka, 17. 12. 2015, 8.03
Dětské nářadí a koloběžka by měl být top.
Zuzka Čtvrtečková, 16. 12. 2015, 21.03
Záleží na věku u menších bych neřešila u větších vyřešila nějakou maličkostí (přívěskem, nebo měkkým darem)
Katka, 16. 12. 2015, 21.17
U malých bych taky neřešila, ale naši už umí počítat...kdybych to já aktivka neměla už vše zabalene, tak jsem mohla dát knížku do batůžku a hned by bylo o dárek míň. Dívala jsem se dnes na pastelky, ale ty lepší stály 270,- tak na to kašlu a budu doufat v inteligenci svých dětí, že nic přepočítávat nebudou.
Neresim...syn(bude mu 5)ma vic darku(7)a o dost drazsi...dcera 18m nema rozum..dostane darky4 a o dost financne levnejsii.a strasne doufam ze se toho nikdy nedozuji.mi se to nelibi.vzdy ten srarsi potrebuje vic.popr.drazsi...a deti vedeme k neposmivani atd..a kdyz se zepta proc ma malo darku.rada mu to vysvetlim;) a kdyz dostane mura mala vic.tak on drazsi...stejne tak bych mohla resit ze klukovi se v lete koupilo kolo za xxx tisic.a holka nemela nic..to bych zesilela resit tak aby meli stejne..a hlavne kluk ma prani za vic penez a predstava ze budu vymyslet kraviny male.jen aby to mela za stejny prachy..uf...by me hraablo;)))
Katka, 15. 12. 2015, 13.23
Taky to tak vidím.
Ja vidim jak kamaradka sili ze syn14let) z prvniho manzelstvi.dostane cosi za 4tis..a ona nakupuje pic...rocnimu klukovi aby ty 4tis taky utratila.a nebyl bitej...a zrovna o vikendu sedime. Ona rika este musim utratit 1500!!!!uf...to je neco na me....nikdy to nepochopim...)