Spánek 3 letých dětí
Vložil(a): Leňulka,2. 5. 2019 7.20
Maminky jak vám spali děti ve 3 letech? Jsem zvědavá jak jí přinutí spát ve školce. Naše dcera od 2 let po obědě nespí a i když se celý den nezastaví, neposedí ani u jídla tak je večer pořád v pohodě. Teď ve 3 letech se zkracuje i noční spánek. Přijde mi, že spí hrozně málo ale jak jí donutit spát? Spí v noci 8-10 hod. zbytek dne je neustále v pohybu. Teda v noci teda se vzbudí tak 1-2 krát dojde se vyčůrat a spí dál
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
jancanoval, 16. 6. 2020, 15.13
ja bych je k nicemu nenutila. poradila bych se s nasi psycholozkou na www.hanapucherova.cz, mam s ni dobre zkusenosti, po telefonu a formou email konzultace. jana
milujici.teticka36, 27. 10. 2024, 10.25
Jako psycholožka může pomoct, na druhou stranu – co když se jim spí špatně? My totiž s dětmi nemáme vůbec problém s tím, že by nespaly. Ani po obědě, ani ve školce, ani večer. Ale je pravda, že jsme na https://www.matracky.cz/ koupili fakt kvalitní matrace a na nich nám děti spí.
WeruskaSK, 9. 11. 2019, 23.29
ked som prestala kojit tak uz som deti nedonutila spat poobede, v skolke z toho bol stres, nervy, odmietal kvoli spaniu chodit do skolky, druhy syn takisto ma z toho strach ze bude musiet spat v skolke, su tam nekompromisni, nesmie ani potichu sediet a citat, musi lezat
Ketris, 9. 6. 2019, 10.27
Po obede spi i 2 hodky.. vecer usina kolem 9
To syn chodí spát kolem půlnoci , já až ve dvě ráno jinak vstává asi v deset, já ještě spím, tk nevím přesně, ale slyším ho, jak něco vrtá na notebooku a hraje si s mobilem. Pak usne kolem jedné, vzbudí se ve dvě a pak usne až o půlnoci,někdy zázrakem v 11, vyjímečně vydrý do 1 dorána
Lusesita25, 4. 5. 2019, 6.27
To je jak když popisujete syna. Ale tak většinou si dá říct a jde si lehnout se mnou a se sestrou.
Žofinka, 3. 5. 2019, 7.56
Já si myslím, že spát bude, není první ani poslední, která to tak má a ve školce normálně spí