Zuby
Vložil(a): Lenča Pešková,2. 8. 2017 13.56
Zajimalo by me jak tem svym ratolestem cistite zuby. U nas je to masakr. S chlapem si pomalu tahame sirky kdy dnes bude cistit. Kdyz male reknem ze jdem cistit zuby tak se spusti rev, ale takovy ze cekam kdy prije socialka. Zkousim to po dobrym, zpivam,vypravim pohadky, delam hlouposti, po zlym, zvysuju hlas coz je bez efektu, vyhrozovani ze ji vypadaji zuby coz je taky na prd?, slibuju. Proste at na to jdu jakkoliv vzdycky rev. Cistim ja nebo chlap nebo ji i nechame at zkusi sama a mi jen docistime, taky bez efektu. Dnes jsem ji mela pomalu svazanou do kozelce. je jeste neco co jsem nevyzkousela?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kupuji jim tuhle https://www.notino.cz/splat/junior-so-natural-zubni-pasta-pro-deti-6-11-let/ a nám kupuji pastu od stejné značky, doporučil nám ji náš zubař a je fajn a navíc přírodní.
Žofinka, 10. 8. 2017, 17.17
u nás ji musíme také mírně přemlouvat pod pohrůžkou násilí )
Mygara, 10. 8. 2017, 11.03
vydržet, nic jiného nezabírá
Fuga, 7. 8. 2017, 12.34
u nás zabral elektrický kartáček, s tím ho to bavilo (kupodivu)
baru86, 4. 8. 2017, 15.26
S kartáčkem, tím gumovým na prst, jsme začali u prvního zoubku cca v 5ti měsících. A je to ve vlnách, někdy v pohodě, někdy se u toho taky pere. Někde jsem četla zkusit pořídit takové to zrcátko, které je u zubaře, že si zoubky dítko prohlédne. Ale vyzkoušeno nemám, prcek je ještě malý.
k.o.r.i.n.e.k, 6. 8. 2017, 13.11
Já synovi i teď ve dvou letech čistím tím na prst plus klasickým a tím na prst se mu to líbí více
baru86, 12. 8. 2017, 23.31
No vidíte, ani mě nenapadlo kombinovat v pozdějším věku oba, akorát asi budeme muset pořídit nový prstový, syn vykousává ty štětinky..
Lenča Pešková, 10. 8. 2017, 17.19
Tim zrcatkem by si asi vypichla oko? ale u starsiho to muze byt fajn