Dveře
Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 7. 11. 2016 14.55
Musela jsem dneska vyhodit dveře z obýváku, protože byly zničené. Nevím, jaké dveře koupit. Jestli klasické jako byly dřív nebo ty posuvné tzv. zašupovačky. Já je nikde nemám, ale líbí se mi že nezabírají místo. Máte je někdo a jak jste spokojené, případně jaké doporučujete? Děkuji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Mygara, 21. 4. 2017, 18.47
lepší jsou zašupovací, pokud se vám tam hodí, právě kvůli místu
Fuga, 26. 1. 2017, 13.57
my máme zašupovačky, ale do pouzdra a jsem maximálně spokojená, ale to u vás asi udělat nepůjde, že? Ale je to právě super na ušetření místa a ještě se ty dveře nemlátí
Já mám zasunovací dveře v koupelně, ale nemám je vložené do zdi. Kolejničky jsou venku namontované podél zdi. Na běžné dveře nebylo místo a dělat průřez ve zdi, aby se zasunovaly nemělo smysl. Naštěstí jsem měla místo právě podél zdi. Kolejnice jsou ve stejném dekóru, jako dřevo dveří, nemyslím si, že by kolejnice nějak narušovaly vzhled chodby nebo vchodu do koupelny. Pokud si to sladíte s barvou chodby, není problém. Vybrala jsem si tmavé dveře viz. obrázek se stříbrnými pruhy a vypadá to perfektně. (Na obrázku jsou dveře které mám, akorát tyto jsou klasické. Bohužel nemám fotku zasunovacích.)
Kamila Pecharová, 8. 11. 2016, 0.05
Máme z ložnice do dětského pokoje "harmoniku" (prozatím, než kluci vyrostou a dveře zazdíme) a jsme spokojeni
Zuzka Čtvrtečková, 8. 11. 2016, 0.01
k.o.r.i.n.e.k, 7. 11. 2016, 22.20
Děkuji asi se na to vykašlu a budu raději bez dveří. Na rekonstrukci peníze nemám.
k.o.r.i.n.e.k, 7. 11. 2016, 21.15
Proto se ptám abych nekoupila nějakou blbost, děkuji asi budeme bez dveří Zasunovací tam nenarvu, tak bohužel