Pokojíček
Vložil(a): dadinkamaminka, 11. 9. 2017 18.32
Maminky,jakou barvu máte na zdech v dětském pokojíku ? Uvažuju o malování.Ted tam má syn takovou béžovou společně se zelenou a nevypadá to moc dobře,chtěla bych změnu. A ještě mě zajímá nábytek? Jaký nábytek máte v pokoji a jak řešíte hračky ? My máme dvě velké skříně,tam dávám všechno od bund až po oblečení,které je synovi malé a upřímně řečeno mě to už štve,je to tam jako takový malý odkládací koutek. No a syn má svojí skřín a to je všechno.Máte i nějkaou skřínku na hračky? Nebo to máte všechno v nějakých boxech? Budu ráda za inspiraci,když tak hodte i fotečku pro inspiraci,pokud to bude možné.Díky
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
[email protected], 23. 10. 2017, 16.51
My jsme to vyřešili zakoupením kompletní sestavy pokoje Point z internetového obchodu ketyban.cz . Můžeš si tam prvky různě nakombinovat a vybrat barevné provedení, které se ti hodí. My zvolili pro chlapečka modrozelený pokojíček a jsme velice spokojení s nákupem přes tyto stránky !!
[email protected], 9. 10. 2017, 15.05
My jsme to vyřešili zakoupením kompletní sestavy pokoje Point z internetového obchodu ketyban.cz . Můžeš si tam prvky různě nakombinovat a vybrat barevné provedení, které se ti hodí. My zvolili pro chlapečka modrozelený pokojíček a jsme velice spokojení s nákupem přes tyto stránky.
Žofinka, 13. 9. 2017, 13.52
zatím jsou hračky všude a dětský pokojíček není zařízený , zatím je malá a spí s námi, takže je to spíše taková herna a vymalované je bíle
Mygara, 13. 9. 2017, 6.00
my máme světlounce oranžovou, skoro to není poznat a dokonce na pár místech kombinovanou tapetu (děti jsou velké .-))) a hračky už neřeším, ale mají je v 1 skříni a různé hry v šuplíku pod postelí
NiFee, 12. 9. 2017, 14.31
Moje deti este nemaju izbu ale ked budu mať tak mam predstavu o sivo mentolovej alebo tyrkysovej kombinácii. Take nejaké pastelove farby s neutralnou
Lenča Pešková, 12. 9. 2017, 10.17
Pokojik mame do fialova ale zatim je s nama, ale az bude sama tak vyber necham na ni. Udelam uzsi vyber a zbytek necham na ni? skrin ma zatim jednu na obleceni, co je ji male davam do vakuovych pytlu a schovavam do vestavene skrine nebo kumbalu. Na hracky mame otevrenou skrin z Ikei, takzr vidi kde co ma a je naucena ze se to vraci zpatky na svoje misto.