přebalovací komoda, pult versus podložka
Vložil(a): patricia077, 8. 11. 2016 10.52
Maminky, které ještě přebalujete, čemu dáváte přednost? Musím se přiznat, že u dcery mi bylo líto peněz za přebalovací komodu, a tak jsem pořídila jen tu podložku a pak přebalovala, kde se dalo, ale například přebalování na posteli byl záhul na moje záda :-(..výhodou zas bylo, že se dala vzít kamkoliv, ale taky popraskala a šla rovnou na vyhození..tak jsem si teď řekla ne, potřebuješ mít pořádný přebalovací pult :-)..a tak jsem od začátku těhu sháněla po bazárcích, aby nebyl tak drahý a sehnala jsem, sice mi doma strašil už od pátého měsíce, ale zase jsem měla radost, že je to kus nábytku a ještě za rozumnou cenu..a k tomu jako bonus i poličková skříň a stejnou máme i jídelní židličku a doladěnou kuchyň :-) takže velká radost .)...
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
patricia077, 26. 6. 2019, 13.35
Tak asi jak co s něčím jsem právě s IKEA spokojená moc
michaelanavrc, 26. 6. 2017, 15.22
Ja mam take podlozky presneji mam parklon podlozku a jsem spokojena
Mygara, 20. 4. 2017, 19.21
já měla jen přebalovací podložku na stole a dávala jsem na ní pleny
patricia077, 26. 3. 2017, 20.06
My už ani skoro nepotřebujeme žádný
patricia077, 15. 3. 2017, 9.42
Ikeu mám ráda chtěla jsem i pult ale u první jsem měla jen podložku a teď se mi zalíbilo tohle
Fuga, 26. 1. 2017, 14.27
tak já si vystačím zatím i u druhého se stolem, na který manžel přidělal boky a já dala deku a navrch nepromokavý gumový povlak. A mimčo leží na froté ručníku, který vyperu při počůrání
patricia077, 15. 12. 2016, 10.51
Já u dcery taky ale záda bolela právě..
Syna jsem přebalovala na přebalovacím pultě asi do pěti měsíců - než se mi začal otáčet, pak už jsem se bála, že by byl rychlejší než já. Dcerku jsem na něm nepřebalovala ani jednou, zůstal jen jako odkládací prostor na oblečení. Nevím, co bylo pohodlnější, jestli přebalovat na přebalováku nebo v postýlce. Pokud byla postýlka v nejvyšší pozici, přišlo mi to na stejno. Přebalovák jsem měla hned vedle, takže všechny věci byly po ruce.
patricia077, 26. 11. 2016, 13.10
Syn bude mit pet mesicu a taky vse kolem lita jak se otaci