přebalovací komoda, pult versus podložka
Vložil(a):patricia077,8. 11. 2016 10.52
Maminky, které ještě přebalujete, čemu dáváte přednost? Musím se přiznat, že u dcery mi bylo líto peněz za přebalovací komodu, a tak jsem pořídila jen tu podložku a pak přebalovala, kde se dalo, ale například přebalování na posteli byl záhul na moje záda :-(..výhodou zas bylo, že se dala vzít kamkoliv, ale taky popraskala a šla rovnou na vyhození..tak jsem si teď řekla ne, potřebuješ mít pořádný přebalovací pult :-)..a tak jsem od začátku těhu sháněla po bazárcích, aby nebyl tak drahý a sehnala jsem, sice mi doma strašil už od pátého měsíce, ale zase jsem měla radost, že je to kus nábytku a ještě za rozumnou cenu..a k tomu jako bonus i poličková skříň a stejnou máme i jídelní židličku a doladěnou kuchyň :-) takže velká radost .)...
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Dobrý den. Prosím touto cestou maminky o radu. Pořídila jsem si tuto přebalovací tašku : https://detivbavlnce.cz/497583-childhome-prebalovaci-taska-mommy-bag-off-white-black-gold.html Ta přebalovací podložka je ze silného plátna s podešívkou. Ráda bych se optala zkušených maminek, zda to normálně prali v pračce nebo je lepší to odmočit? A zda mi doporučíte nějaký čistící přípravek pro dítě zdravotně nezávadný, který by se na to dal použít. Za odpovědi děkuji.
patricia077, 26. 6. 2019, 15.35
Tak asi jak co s něčím jsem právě s IKEA spokojená moc
Martin Doležel, 11. 11. 2018, 11.17
potrpíte si na kvalitní a rustikální nábytek z poctivého dřeva? inspirujte se také ve světě stylových komod, které se budou hodit do rustikálního interiéru: https://www.nabytekmirek.cz/8-komody
michaelanavrc, 26. 6. 2017, 17.22
Ja mam take podlozky presneji mam parklon podlozku a jsem spokojena
Mygara, 20. 4. 2017, 21.21
já měla jen přebalovací podložku na stole a dávala jsem na ní pleny
patricia077, 26. 3. 2017, 22.06
My už ani skoro nepotřebujeme žádný
patricia077, 15. 3. 2017, 10.42
Ikeu mám ráda chtěla jsem i pult ale u první jsem měla jen podložku a teď se mi zalíbilo tohle
Fuga, 26. 1. 2017, 15.27
tak já si vystačím zatím i u druhého se stolem, na který manžel přidělal boky a já dala deku a navrch nepromokavý gumový povlak. A mimčo leží na froté ručníku, který vyperu při počůrání