Repelentní náramek
Vložil(a): Katka, 12. 6. 2017 14.19
Maminky, je mezi vámi nějaká která loni či letos používala repelentní náramek z VP programu a může se podělit o zkušenosti zde nebo do hodnocení? Já použila náramky včera poprvé a s výsledkem jsem byla dost zklamaná. Obě děti měly svůj náramek na noze a obě děti měly každé 4 klíšťata. Naštěstí jsme si jich všimli ještě během cesty a 7 z 8 jsme z těla odstranili ještě před přisátím, ale u toho posledního jsme to už nestihli a to se v klidu přisálo jen pár centimetrů od náramku. Takže si říkám, jak to odpuzuje? :/ Mám dilema, jestli náramky rovnou vyhodit a znovu se vrátit k funkční chemii, nebo jestli jim mám dát ještě šanci.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Cestovatelka333, 27. 7. 2020, 21.06
No nevím jestli je speciální, ale používám od značky skinnycoco, používám od nich více věcí.
Cestovatelka333, 21. 7. 2020, 16.46
Náramek není vůbec špatná věc, ale jelikož mi dcera strkala pořád vše do pusy, tak jsem se bála ho pořídit a raději jsem zvolila variantu tělové máslo s levandulí, který hmyz odpuzuje.
Katka, 20. 6. 2017, 9.09
Půl roku brát umělé vitamíny? Do toho nejdu.
Katka, 20. 6. 2017, 14.32
Každý si myslí, že vitamíny neuškodí, ale není to pravda. Fungují v těle ve skupinkách a převaha jednoho může ohrozit rovnováhu ostatních.