Vybavení zahrady pro děti
Vložil(a): vendy.z, 19. 7. 2016 22.14
Co všechno jste pořídili dětem na zahradu? Máme malé pískoviště, trampolínu, houpačky, houpací síť. Nemáme to však jako celou sestavu. Děkuji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
lucie25987, 8. 3. 2023, 6.13
My máme na zahradě trampolínu a pískoviště a bohatě to stačí. Pak různé další hračky, ale syn si nejraději někde postaví domeček a "číhá" na zloděje . Pak ho taky hodně baví po mě házet balónky s vodou . Ty jsem objednala z plaza.cz/hracky/ a ještě nám z loňska nějaké zbyly a každou chvíli se ptá, kdy je po mě bude moct zase házet .
Mygara, 1. 12. 2017, 14.23
tak toho máte až až, ještě třeba zahradní domeček
Fuga, 12. 12. 2016, 15.01
my máme písek, houpačku, houpací síť a na léto bazének
k.o.r.i.n.e.k, 21. 7. 2016, 21.27
Zahradu nemáme, ale jezdíme k babičce a ta tam má bazén, trampolínu, klasické houpačky, písek a spoustu zvířat
Máme trampolínu, bazén intex dinosaur play center, provazový žebřík, plastový domeček, skluzavku, houpačku s kolotočem, houpací síť, plastový bazén mušle, pískoviště, tatru, různé míče, kopec (v zimě na sáňkování)...Sousedé mají třeba pinpongový stůl. Chtěla bych zahradní dřevěný xylofón.Nejvíc asi děti baví "tajný les"- místo pod ořešáky, je tam perfektní "tma" a další "les" mají pod borovicema. Fajn hra je hadice, písek, hlína a voda