Výbavička pro miminko

zobrazeno 688×

Vložil(a): Srncovamila, 4. 12. 2023 14.45

Dobrý den, maminky - na jakém e-shopu nakoupit výbavičku pro miminko? Kde nakupujete a jsou Vám třeba schopni i poradit?

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Sylvi18, 14. 3. 2024, 13.49

Zdravím, já jsem moc ráda nakupovala na Crystalbaby. Mají tam jak kočárky, nosítka, tak i kosmetiku, hračky, dudlíky a další. Měla jsme vše vždy rychle doručeno a bez problémů. Pokud ještě nemáte tak skvělá nosítka mají Ergobaby a kočáry Joolz. S obojím velká spokojenost.

Denisa75, 19. 3. 2024, 13.37

Super, další tip, to jsem moc ráda. Jaký tip toho nosítka a kočárku jste měla? A kosmetiku mají jakou prosím?

BartankovaHanka, 2. 1. 2024, 23.00

Zdravím, taky se s dovolením přidám do diskuze Termín mám za 3 měsíce a myslím, že už je na čase nakoupit výbavičku

Aghataman, 4. 1. 2024, 21.58

To už je nevyšší čas Já jsem všechno ještě loni objednávala na feedo.cz - mají tam fakt všechno a když se zaregistrujete do jejich věrnostního programu (Feedo.club) čerpáte různé výhody.

Douchova28, 6. 1. 2024, 22.35

Taky na jejich stránkách nakupuju a jak píše Aghataman - mají velký výběr, koupíte u nich fakt všechno a za dobré peníze. Navíc máte slevy díky jejich věrnostnímu programu, což je super v dnešní době.

AndulaK, 10. 1. 2024, 23.54

Přesně jak tady píšou holky - e-shop feedo.cz je super a když jste ve věrnostním programu, máte lepší ceny, hodně slev a jiných výhod. Tady najdete víc informací www.feedo.cz/feedoclub

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů