Dětské vitamíny
Vložil(a): VandaV, 14. 12. 2019 9.33
Ahoj všem maminkám, pokud máte nějaké zkušenosti s dětskými vitamíny, moc prosím o sdílení :-) Kupujete/nekupujete, jakou máte zkušenost a popřípadě na co nejvíce hledíte u výběru? Sháním na zimu něco kvalitního, aby děcka furt neležely doma s rýmou a kašlíkem.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Hedvikakasa, 9. 10. 2023, 12.49
Holky, tak je to tu zas a znova, období neustáleho zasoplení a nemocí, zatím jen rýma, ale máte nějaké tipy na sirupy podporující imunitu dětí, prosím? Tabletky se u nás moc nenosí, spíš něco formou sirupu, to do nich dostanu. Díky moc.
Hedvikakasa, 17. 10. 2023, 19.10
Hele já do nich žádný čaje ani zázvorový nebo jiný limči nedostanu když to není formou přeslazeného ice tea takže spíš hledám nějaké sirupy, na ty daj. Jaký myslíš ten čínskej sirup, pls?
Já kupuju dětem Omega Marine Rybičky. Je to takový vitamínový přípravek pro děti s Omega3, je tam áčko, déčko a ještě další vitamíny. Za mě super na imunitu i podporu růstu. Dětem to navíc chutná. Při výběru dbám na to aby to byl kvalitní produkt a hlavně aby ho děti jedly bez caviků
Rika Jikova, 23. 10. 2020, 22.21
Dobrý večer, já dětem dávám probiotika, myslím, že udržují rovnováhu ve střevech a to děti potřebují.
Mygara, 20. 12. 2019, 12.27
Raději probiotika nebo hlivu