Fenistil kapky
Vložil(a): Petra Schoberová,8. 9. 2016 13.05
Maly měl na doporučení Dr brat 3x denně fenistil kapky, ale prisel mi hrozně neklidný, šileně plakal ze spaní to u něj neznám, po vysazení se uklidnil a v noci jsme zase v normálu. lZajímalo by mě jestmáte někdo podobnou zkušenost?? Nebo prostě byly ty dvě noci zlé? (Ten plac byl opravdu hrozny)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Tento nepoužívám, ale https://www.dimetinden.cz/ je to stejné, ale za hodně lepší cenu.
Mygara, 6. 11. 2017, 10.02
nic podobného jsem neslyšela, ale nic není nemožné
Fuga, 5. 1. 2017, 19.10
Fenistil by měl spíše tlumit nebo mít neutrální dopad na psychiku
Vysadit a už nedávat. Moje dcera má od malička alergii na hmyzí kousnutí, kousne jí komár a má obrovskej puchýř, doporučili mi, aby tedy brala kapky, já se ale rozhodla, že prostě ne. Časem byly reakce menší a menší, samo to odeznělo. Neříkám, že je to tak vždycky, ale u nás to tak bylo.
Petra Schoberová, 10. 9. 2016, 9.56
už jsem se toho zbavila radši kouknu po nějake prijatelnější variante toto už doma fakt nechci
dávala jsem, když byla dcera menší, dokud sem neviděla A Dost! .... od té doby nedávám, navíc mi přišlo, že nám nijak nepomáhal - naopak, dcera byla vůči němu imunní, takže u nás i zbytečnost,.... ovšem po shlédnutí pořadu jsem byla přímo v šoku, co tak malým dětem doktoři předepisují.
Petra Schoberová, 10. 9. 2016, 9.56
no to jsem bohuzel nevidela ale asi si to pohledam a kouknu,, je to mazec ale víte jak oni potřebují vydělat, o nic jineho jim asi nejde
Petra Schoberová, 9. 9. 2016, 9.31
přesně