Kopřivka 2
Vložil(a): lazna,21. 8. 2017 12.54
Tak jsem šla s klukem k doktorce. Skoro všechni kožní mají dovolenou. Nezbylo mi nic jiného než jít k zastupující doktorce. Opět se ze židle na to podívala a řekla mi, že neví co to má. Ale napsala mu prášky, po kterých bude ospalý. Jen co jsme přijeli domu, tak jsem obvolali kožní jestli by se na něj někdo nepodíval. Jeden nás naštěstí veme. Ma to už všude. Taky Vám doktorka něco napíše, když neví co to je? Naše když neví, tak pošle jinam.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 24. 8. 2017, 9.14
tak co ten kožař, vyjádřil se, o co jde?
Mygara, 23. 8. 2017, 11.03
spousta vyrážek apod. vypadá dost podobně, tak se nedivím, že dala asi jen něco na svědění a alergii a počká, co se bude dít.... ale zvednout se tedy alespoň mohla, aby se koukla .-(
Barbarelka, 22. 8. 2017, 12.05
takovou dr bych poslala někam
Fuga, 22. 8. 2017, 9.12
asi mu dala léky na alergické projevy, ono se stejně říká, že kožní doktor je nejlepší obor, protože tam se vždy může vymluvit, že něco nepoznal
Aliisha, 21. 8. 2017, 22.22
Naše by asi vzala krev a provedla nějaké testy
Katka, 21. 8. 2017, 15.55
Je to pravděpodobně alergická reakce, tak vám napsala zklidňující léky, nevím co jste čekala za speciální vyšetření, to obvoďákům pojišťovna neproplatí. Můžete zkusit dát léky třeba 2 dny a uvidíte jestli se to zlepší. Každopádně pokud léky nasazovat nechcete, nevím proč jste hned běžela k lékaři ? Na kožním to bude podle mě totéž pokus/omyl napíše vám x mastiček a necháte v lékárně tisícovku.
L.janicka.l, 21. 8. 2017, 20.50
Ja bych rekla ze je, a co se objednat u alergoga