Nejde o označení BIO, EKO atd., jde o životní styl
Vložil(a): Alexandra, 13. 6. 2017 7.46
Taky máte ten pocit, že se v současné době slova zdravě, ekologicky nebo bio používají neustále a to mnohdy i v nesmyslném kontextu? Vůbec se nedivím, že toho už mají někteří lidé plné zuby. Já si myslím, že vůbec nejde o ta slova, ale o smysl a význam. Je dobré se zamyslet nad tím, co děláme pro zdraví sebe a svých dětí. Jak to máte vy? My se snažíme se zdravě stravovat, své tělo zásobit kvalitními potravinami z pokud možno ověřeného zdroje a když je jiná možnost, používat v co nejmenší možné míře chemii, chodíme na procházky do přírody, sportujeme a k pohybu vedeme své děti, vyrábíme si domácí kosmetické přípravky, děti rozvíjíme a podporujeme v tom, co je baví, ukazujeme jim nové možnosti, snažíme se s nimi v klidu a bez zbytečného tlaku domluvit... připravujeme pro vás tento web plný důležitých a hodnotných témat a jsme rády, že vás tu máme... protože spoustu toho máme společného. Je to tak? Na co jsem zapomněla a jak to celé vnímáte vy? :)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Mygara, 15. 6. 2017, 18.48
já se snažím, ale označení bio moc nevěřím, i když už jsem trochu na vážkách .-), a taky si tu zavařeninu "bio" raději udělám sama ze zahrady
Žofinka, 14. 6. 2017, 18.49
ano, jde o přístup k životu a každý si musí najít svou vlastní cestu ke štěstí a spokojenosti
Blankasiro, 13. 6. 2017, 21.33
Také se snažíme, sice ne v tak širokém pojetí jako vy, ale myslím že ve srovnání s naším stylem života před 15ti let je to pokrok. Přestěhovali jsme se z města k lesu, pěstujeme svoji zeleniny a ovoce, do práce jezdíme na kole nebo pěšky. A mohla bych pokračovat tento web je pro mě inspirací a také osvětou
L.janicka.l, 14. 6. 2017, 6.54
Ono to hlavne poznate od pohledu, kdyz prodavaji bio jabka a maji velke vystavni kusy, tak bio nebudou. V dnesni dobe kdyz je spoustu chorob a zviratek tak nelze vypestovat vystavni ovoce bez toho aby se nepouzila chemie.
L.janicka.l, 14. 6. 2017, 17.55
Oni aby vypadali pekne a leskle tak je voskujou
L.janicka.l, 14. 6. 2017, 22.23
O tom sem uz nekolikrat slysela ,jak se to dela. Pak nema byt salmonea apod
L.janicka.l, 15. 6. 2017, 11.30
Proto takove veci nejim a kdyz uz tak od mistniho reznika, ktery dela poctivou uzeninu
Aliisha, 13. 6. 2017, 20.32
Já jsem na tyto slova také trochu alergická. Snažíme se brát zeleninu, ovoce a jiné produkty od rodiny a kamarádů. Jinak toho tedy stíháte neskutečně moc. Díky za tento web.
patricia077, 13. 6. 2017, 16.08
Vse se da lehce využít i zneužít
patricia077, 14. 6. 2017, 9.04
jj četla jsem
Když je hezky, jsme venku skoro pořád, přírody máme kolem dost . Mrzí mě že nemáme zahradu ale snad se jednou dočkám přestěhování z bytu do domečku jídlo moc neřeším, jíme co nám chutná. Ovoce máme někdy ze zahrady příbuzných, někdy z trhů, někdy ze supermarketu a neřeším to... Kosmetiku používáme z drogerie.