Nemocní do školky
Vložil(a): V007A,12. 12. 2017 8.41
Mamky,jsem zas pěkně naštvaná,dneska jsem vedla dceru po nemoci do školky a zas byla stěna plná nemocných dětí. Už mě to vytáčí,dcera jde 4x do školky a pak něco hned chytne a je týden a déle doma a pak ji vedu do školky a zas plno nemocných dětí. Ty rodiče jsou tak bezohlední. Já jako těhotná nechci pořád něco chytat a být nemocná a pro ty děti,které jsou ve školce to taky musí hrozně to tam přečkat,když jim není dobře. Nebo taky patříte mezi rodiče,kteří vedou za každou cenu dítě do školky?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 13. 12. 2017, 11.59
Zatím to neřeším, ale věřím, že někdo nemá jinou možnost
Katka, 13. 12. 2017, 12.28
Vždycky je možnost, jen chtít.
k.o.r.i.n.e.k, 12. 12. 2017, 21.44
Já syna do školky nedávám, hlídá ho babička, ale jinak to asi nejde ovlivnit, prostě to tak je
Katka, 13. 12. 2017, 12.29
To je pěkně alibistická věta....
L.janicka.l, 12. 12. 2017, 20.57
Syn zatim nechodi do skolky, ale bratranek jo a taky je furt doma jak zjisti ze ma trochu rymu uz volaji at si ho odvezou. Jinak my mame imunitu zatim dobrou, vymete vsechno co najde, hraje si s hafanem a zatim drzi. Pro nekoho je to tezke, ale nechte deti hrat at se poradne vsude umazou i to jim buduje imunitu, prehnane myti rukou pokazde kdyz dite na neco sahne neni dobre, vzpomente si na sve detctvi a jak jste byli zdravi i kdyz jste meli spinave ruce
lucie25987, 7. 3. 2024, 6.47
To je sice pravda, ale na druhou stranu dnešní děti nejsou už geneticky tak odolné jako jsme byli my a naši rodiče. Já teda děti taky pořád ženu k tomu, aby si myly ruce. Nevidím na tom nic špatného. Hlavně, když přijedeme z obchodu. Když vidím ta individua, která tam jsou... Na mytí rukou jsem nám domů koupila lavon tekuté mýdlo z https://www.prostredkycistici.cz/tekuta-mydla , které tolik nevysušuje ruce, takže já si je myju pořád.
Mygara, 12. 12. 2017, 16.40
Když chodily moje děti do školky, tak to bylo stejné a občas tam s mírnou rýmou byly také