Slézání nehtu
Vložil(a): Leňulka,6. 9. 2019 21.55
Zjistila jsem u dcery (3,5), že jí slézá nehet na palci u nohy, má ho i fialový. Že by se nějak/něčím praštila do nohy neví ani ona, ani já. Všimla jsem si toho také jen náhodou, když běhala bosá. Nebolí jí. Tak nevím jestli jít k dr nebo to nechat, dle netu to může být příznak různých nemocí, ale věřte netu, že. Nemáte někdo podobnou zkušenost se slézáním nehtu?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Ketris, 27. 9. 2019, 12.34
Treba se jen nekde bouchla. Nebo nema zvolenou spatnou obuv?
Mygara, 11. 9. 2019, 10.24
Asi bych to s doktorem neřešila, děti mají nehty slabé a stačí jim asi málo
Fuga, 11. 9. 2019, 7.57
osobně bych to nechala, mohla se klidně někde praštit ani o tom neví nebo třeba neměla nové, potažmo malé boty
L.janicka.l, 9. 9. 2019, 22.46
Treba nizoucky boty na nartu. Muzou byt prostorny do strany, ideal na delku. Ale vetsinu bot delaji nizke. Ja to vidim u kluka kdy do vetsiny bot narve jen prsty a dal se nedostane i u bot doporucovanych na siroke nozky a vysoke narty.
Lusesita25, 9. 9. 2019, 7.18
Nemohla si třeba udělat něco ve školce? Jinak normálně to nechte, nehet sám odpadne a naroste nový.
Blankasiro, 8. 9. 2019, 23.14
Naše malá se takhle skřípla do vrátek a normálně jsem jí to nechala, samo to odrostlo a odlouplo se a bylo to určitě lepší než jít k lékaři aby jí to strhnul. Záleží na rozsahu jestli nehet drží apod.
Eliška Kozlova, 7. 9. 2019, 21.36
Syn si skripl palec u nohy pod dveřmi, nejdřív měl fialové lůžko, po pár dnech nehet zbelal a odstaval. Nakonec se odloupl po 14 dnech a teď mu dorusta nový nehet. Ale teda prý to hodně bolelo. Už to bude měsíc.
patricia077, 7. 9. 2019, 10.26
Taky mne napadly boty jinak u dětí ještě ne ale u sebe zkušenost mám právě z bot
patricia077, 7. 9. 2019, 13.14
To je zvláštní