Vtaceni nohy
Vložil(a): Jarka mmm,23. 10. 2016 19.26
Zdravím. Už delší dobu pozoruji,že dcerka často (ale ne pořád) vtaci jednu nožku dovnitř. Taky má dost nohy do x. Dneska jsem se někde dočetla,že nohy do x jsou časté a je to růstem a časem se to zpravi. Totéž vtaceni se údajně časem samo spraví (tedy samozřejmě pokud není nějaká velká vada). Různé opory nohy atd.prý spíš uskodi. Nehodlám jí kupovat speciální boty atd.,ale jestli někdy půjdeme k pediatre a všimne si toho,tak s tím asi bude chtít něco dělat (je dost konzervativní). Mělo vaše dítě něco podobného a časem se to samo spravilo?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 27. 7. 2017, 18.46
to je dobře, že se to opravdu samo upravilo s růstem
Fuga, 17. 1. 2017, 17.48
já jsem asi taky konzervativní, zašla bych s dcerkou na ortopedii
Katka, 24. 10. 2016, 11.23
Zaleží kolik je dítěti roků. Do 3 let se to většinou neřeší, pak se dávají vložky do bot. Na nohy do X jsem musela u Večerníčku sedět každý den na turka.
Katka, 24. 10. 2016, 13.26
Asi jo, nijak extra křivé nohy nemám
patricia077, 23. 10. 2016, 21.39
Záleží na věku...kamarádka to nějak řešila tuším s pediatrem..
Dva. Řekla bych že fyzicku má dobrou. Podle mě má spoustu času na to,aby se jí to spravilo. Ale znám naší pediatru a spoustu dalších,co řeší už takhle brzo i ploché nohy atd...Určitě se nik poslat nenechám,spíš abych měla argumenty...že vím o případech,kdy se to spravilo samo. Zatím doufám,že si toho nevšimne nebo to malá zrovna nebude dělat .
Taky nam sou dva...a neresim to..nema teda xka..zalezi jak velky je ma..kluk od kamosky je ma hodne..to i ja ji upozornovala ze toto se resit nusi..a byla sem za debila co se stara o co nema..ze do 3let se to neresi...ja byla jineho nazoru.neb to fakt byli silene xka..no nicmene ma dva mesice so 3.narozenin...a ejhle??najednou litaj po doktorrech.klukovi hrozi operace atd ..a jaaa byla za blbce ze se staram..jooo kdyby byla matka aspon trochu dozumna.necha si poradit a resi to driv..