Zelená stolice u batolete
Vložil(a): Kama,16. 9. 2016 14.49
Maminky,dnes jsem si u našeho dvouleťáka všimla,že má zelenou stolici.Ale není to ta klasická tmavá,ale tmavá sytá zelená.Nic zeleného nejedl,nic mu není,jen ta stolice je divná.Máte s tím některá zkušenost?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 5. 11. 2017, 8.13
tak vysvětlení v podobě bonbonu se našlo .-)
Fuga, 8. 1. 2017, 0.35
to je dobře, protože ta barva popisovaná byla divná. náš měl jednou stolici do černa a bylo to tím, že měl kuličky s jogurtem a ty kuličky byly barvené černým uhlím. Což je dobře, že to není žádné umělé barvivo, ale mě to vystrašilo.
k.o.r.i.n.e.k, 16. 9. 2016, 22.37
Syn měl zelenou z borůvek a také ze železa, když jsem ho musela brát ..
k.o.r.i.n.e.k, 17. 9. 2016, 0.32
To já jedla tablety železa, proto ta barva ... jinak prý často bývá u umělé výživy ... našla jsem tohle Co když je stolice tmavá, zelená a tuhá: Tmavě zelená a tuhá stolice se objevuje především u dětí, které nejsou kojeny. Některé příkrmy totiž obsahují zbytečně velké množství železa. To se pak ve střevech rozloží a vytvoří zelené zabarvení. Je-li stolice tuhá a zelená, zvažte výměnu aktuální kojenecké výživy. Na trhu je celá řada značek. Nepochybně najdete takovou, která bude vašemu miminku vyhovovat. Pozor, zelená stolice není to samé jako hladová stolice (když dítě nedostává ze stravy dostatek živin). Lékaři takto klasifikují tmavou a tuhou stolici.
petrao, 16. 9. 2016, 21.04
Taky máme zelenou...je to prý laktózou...